News Ticker

Νικολακόπουλος: Dream Team εφέτος τα Βριλήσσια!

Handball

Ο εμβηλματικός αρχηγός της ομάδας χάντμπολ των Βριλησσίων ανοίγει την καρδιά του στο Vrilissianews με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας και τις μεγάλες επιστροφές Πέρρου και Βαμβακα.

Πως βλέπεις την φετινή Α2;

Μια απο τις καλύτερες των τελευταίων ετών, αν οχι την καλύτερη. Όλες οι ομάδες έχουν δουλέψει σκληρά και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός οτι πολλοί αθλητές επιπέδου Α1 παίζουν στην κατηγορία μας.

Πολλοί χαρακτήρισαν τα Βριλήσσια φαβορί και πρωταθλητή των μεταγραφών τι εχεις να πεις;

Τα φαβορί φαίνονται μέσα στο γηπεδο. Εμείς με την τεράστια συμβολή της διοίκησης, του προέδρου μας και όλων των ανθρώπων που αγωνίζονται σκληρά για την ομάδα, μπορώ να πω οτι πραγματοποίησαμε τις καλύτερες μεταγραφές για να έχουμε μια χρονιά με απίςτευτο ενδιαφέρον. Μην ξεχνάμε οτι 5 παίκτες του περσινού τελικού Α1 ήρθαν στα Βριλήσσια, τεράστια επιτυχία για εμάς και ειλικρινά πιστεύω οτι δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία χρόνια κάτι αντίστοιχο.

Τι στόχο έχετε θέσει για την φετινή χρονιά της ομάδος;

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Γιώργο Πέρρο και τον Νίκο Εργαζάκη αλλά και ολα τα παιδιά εχουν θέσει έναν απο τους πιο σημαντικούς στόχους που δεν ειναι άλλος απο την ανάπτυξη. Στα πλάνα μας φυσικά ειναι μέχρι τα Χριστούγεννα να εχουμε 250 παιδια παραπάνω και τον Ιούνιο ο σύλλογος μας να έχει φτάσει τα 300 παιδια, αυτή θεωρώ οτι είναι η μεγαλύτερη επιτυχία.

Ποιος ο στόχος του αντρικού;

Στόχος του αντρικού ειναι πριν την προπονηςη να πίνουμε 10 ατομα μαζι καφε .. να πηγαίνουμε 14 άτομα για προπόνηση και μετα όλοι μαζί για σουβλακια στον τςιφτη. Αυτό σημαίνει οτι ειμαστε οικογένεια όπως τόσα χρόνια άλλωστε! Οποίος έχει παίξει έστω και μια χρονια στα Βριλήσσια ειναι για παντα Βριλησσιωτης……!!!!

Ποιο ειναι το μυστικό για την πετυχημένη ανάπτυξη;

Αμα σας το ελεγα δεν θα ηταν πλέον μυστικό!! Πλάκα κανω ….. Το μυστικό ειναι να υπαρχει όρεξη και θέληση σε όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα. Δεν μπορεί να καταλαβει ο αθλητής τι αγώνα κάνουν τα ατομα που ασχολούνται συστηματικά με την ομάδα. Πολλές φορές ιδρώνουν περιςσότερο απο τον αθλητή που τρέχει μέσα στο γήπεδο! αν οι αθλητές μας αγωνίζονταν όσο αγωνίζονται οι άνθρωποι γύρω τους τα πρωταθλήματα θα “έπεφταν βροχη”. Για να γίνω πιο κατανοητός τα Βριλήσσια εχουν γυναικεία τμήματα, τα οποία για να στηθούν και να οργανωθούν ορισμένα άτομα αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο απο την προσωπική τους ζωή και συνέβαλλαν ουςιαστικά σε αυτό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και χωρίς καμία υπερβολή οτι αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα τμήματα του συλλόγου.

Μετα την επιστροφή του Πέρρου παραμένεις αρχηγός ή θα ειναι ο Πέρρος;

Αρχηγός θα ειμαι για πάντα στις καρδιές των παικτών και των οπαδών, ούτως ή άλλως. Αρχηγός και ηγέτης στο γήπεδο της ομάδος μας θα ειναι ο ΠΕΡΡΟΣ. Σε ολες τις επιτυχίες του συλλόγου ήταν εκεί και έδινε την ψυχή του.

Θα ηθελες να ευχηθείς κατι αλλο σημερα που ξεκινάει επίσημα η χρονια για την ομάδα;

Πρώτα από ολα υγεία και να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά που μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να επιτύχει τον στόχο της. Επέτρεψε μου σε αυτό το σημείο να συγχαρώ όλα τα παιδια που έδιναν πανελλήνιες αλλά και τα παιδιά που ολο το καλοκαίρι διάβαζαν για να προετοιμαστούν για τις εξετασεις. Μας ενδιαφερει σαν σύλλογος να βγάζουμε αθλητές αλλά το πιο σημαντικό ανθρώπους με προσωπικότητα.

Πως θα χαρακτηριζες την φετινή ομαδα των Βριλησσίων;

DREAM TEAM!!!!οχι για το αγωνιστικό -χαντμπολικο κομμάτι αλλά κυρίως γιατί είμαστε σαν παρέα ενωμένοι και αληθινοί. Ειμαστε φίλοι και οικογένεια ταυτόχρονα!! Καλός συνδιασμός για dream team..Εμεις που είμαστε τόσα χρόνια στην ομάδα αυτές τις επιστροφές περιμέναμε!!! Keep going!