News Ticker

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Χονδροματίδης

Έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο ο πρ. Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βριλησσίων Γιώργος Χονδροματίδης.

Ενεργός πολίτης που ξεχώριζε για το ήθος και την ακεραιότητά του ο Γιώργος Χονδροματίδης προσέφερε πολλά στην αυτοδιοίκηση αλλά και τον Ποντιακό Ελληνισμό του οποίου υπήρξε εξέχων μέλος.

Στην μακρόχρονη πορεία του στην αυτοδιοίκηση επέδειξε πάντοτε συναινετικό χαρακτήρα και μπορούσε να λύνει τα πιο σύνθετα προβλήματα και διαφωνίες μέσω του ειλικρινούς διαλόγου. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους ανεξαιρέτως τους Βριλησσιώτες, τους οποίους αντιμετώπιζε με σεβασμό, πάντοτε άκουγε κάθε τους πρόβλημα και προσπαθούσε να δώσει λύσεις. Αν και λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε αποφάσισε να αποχωρήσει από την αντιδημαρχία, παρέμεινε ενεργός και προσέφερε αρκετά στην πόλη μας μέχρι το τέλος.

Στην επαγγελματική του πορεία στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης ξεχώρισε για τον σπάνιο τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε όλα τα ζητήματα και είχε σημαντική συνεισφορά σε υποθέσεις που απασχόλησαν την ελληνική και τη διεθνή κοινή γνώμη.

Τα Βριλήσσια θρηνούν για την απώλεια του και αναγνωρίζουν τη μεγάλη συνεισφορά του στην πόλη. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί δημοσία δαπάνη την Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 5 μμ στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου Βριλησσίων. Ο θάνατός του συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Βριλησσίων με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες της πόλης μας να αποχαιρετούν τον Γιώργο Χονδροματίδη με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Για τη γειτονιά των αγγέλων έφυγε σήμερα ο Γιώργος ο Χονδροματίδης.
“Δυο χρόνια τώρα, δεν το έβαλες κάτω. Πάλεψες μεχρι το τέλος παλικαρίσια και χαμογελαστά. Μας έδινες κουράγιο αντί να σου δίνουμε εμείς. Δε σε νίκησε!!! Καλό Παράδεισο Γιώργο μου… “», ανέφερε ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννης.

«Εξαιρετικός οικογενειάρχης, σεμνός, αποτελεσματικός και απόλυτα αγαπητός σε όλους μας, με ιδιαίτερη αγάπη για τα Βριλήσσια, αποτέλεσε υπόδειγμα συνέπειας και πολιτικού ήθους, πράγματα τόσο σπάνια στην εποχή μας. Φίλε Γιώργο καλό σου ταξίδι και ευχόμαστε κάθε καλή δύναμη στην οικογένειά σου», έκανε λόγο ο τ. Δήμαρχος Βριλησσίων και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή» Κώστας Ιωαννίδης.

«Φτωχότεροι οι Βριλησσιώτες….Καλό παράδεισο στον Πόντιο Φίλο μας», ανέφερε η επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Ελένη Σακισλή.

.

«Η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Χονδροματίδη, που έφυγε σήμερα το πρωί από κοντά μας.

Ο Γιώργος Χονδροματίδης, δημοτικός σύμβουλος και μέχρι πρόσφατα αντιδήμαρχος Βριλησσίων, αλλά και επί σειράν ετών πρωτεργάτης του τοπικού συλλόγου Ποντίων «Οι Τραντέλληνες», συνέβαλε με την εμπειρία και τη διαλλακτικότητά του, όποτε χρειάστηκε, ώστε ο διάλογος στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας να καταλήγει παραγωγικός και πιο δημιουργικός.

Την συμπαράστασή μας εκφράζουμε και προς τη διοικούσα παράταξη του Δήμου, της οποίας ο εκλιπών υπήρξε ιστορικό στέλεχος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δράση.

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος τ. Αντιδημάρχου Γιώργου Χονδροματίδη , που “έφυγε” από τη ζωή», ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλης Βήττος.

«Η απώλεια του Γιώργου Χονδροματιδη, επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου και Αντιδημάρχου Βριλησσίων, δημιουργεί σε όλους οσους είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του μεγάλη θλίψη. Ένας άνθρωπος ακέραιος, ειλικρινής και γεμάτος καλοσύνη. Κύριε Γιώργο καλό σας ταξίδι», τονίζει ο πρ. Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δημ. Συμβουλος της Νέας Πνοής Γιάννης Πισιμίσης.

«Παθιασμένος Πόντιος, αγνός Μακεδόνας, σεμνός Αντιδήμαρχος, ευγενής και ήπιος συνδημότης, θα λείψει σε όλους μας ο Γιώργος Χονδροματίδης.Ως στενοί φίλοι της οικογένειας, συμμετέχουμε ολόψυχα στο μεγάλο πόνο της και είμαστε κοντά.”Καλό σου ταξίδι, φίλε, Γιώργο! Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα αναπολούμε τις όμορφες στιγμές, που περάσαμε μαζί!”», ανέφερε η ανεξάρτητη Δημ. Σύμβουλος Θάλεια Πορφύρη.

«Καλό ταξίδι Γιώργο μου πάλεψες το θεριό σαν Τραντέλληνας», δήλωσε η πρόεδρος του ΟΚΠΑ Βούλα Αρσένη

«Ένας ειλικρινής και γνήσιος φίλος έφυγε σήμερα αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Θα τον θυμόμαστε με το χαμόγελο και την αισιοδοξία που είχε μέχρι το τέλος. Καλό ταξίδι Γιώργο…», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κ. Βαφειάδης.

Η συντακτική ομάδα του Vrilissianews εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.