News Ticker

Βριλήσσια: Ο πρόεδρος της ομάδας χάντμπολ στο πλευρό του Γιάννη Πισιμίση

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Πισιμίση θα είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΕΣΝ Βριλησσίων Βαγγέλης Πάλλης.

Πρόκειται για έναν έγκριτο νομικό με μεγάλη εμπειρία ο οποίος πέρα από το χάντμπολ επί σειρά ετών έγει ασχοληθεί με το γονεϊκό κίνημα από την θέση του προέδρου συλλόγων γονέων σε σχολεία της πόλης μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η απόφαση του Βαγγέλη Πάλλη να συνδράμει τον αγώνα μας και να συμμετέχει στο όραμά μας για τα Βριλήσσια, μας γεμίζει με δύναμη και αισιοδοξία.

Ο Βαγγέλης Πάλλης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγο, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του ΔΣΑ. Πρόεδρος του ΕΣΝ Χάντμπολ Βριλησσίων επί δύο θητείες. Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας του η ιστορική ομάδα του Χάντμπολ πέτυχε πέρυσι την επιστροφή στην Α1 κατηγορία (Handball Premier), ενώ και τα τμήματα υποδομών έχουν σημειώσει σημαντικές επιτυχίες και κατακτήσεις κυπέλλων.

Ο Βαγγέλης Πάλλης, παράλληλα, έχει μακρά πορεία στο γονεϊκό κίνημα έχοντας διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Αργυροπούλου και πατέρας δύο παιδιών. Ενεργός πολίτης, επιστήμονας, άνθρωπος με εμπειρία και δημιουργική διάθεση. Στην πρώτη γραμμή της κοινωνίας των πολιτών.»