News Ticker

Βριλήσσια: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Η 16η για το 2023 τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, με φυσική παρουσία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Κισσάβου 11) την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 18:30.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1o : «Λήψη απόφασης για έγκριση μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση δομών της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου»

ΘΕΜΑ 2o : «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 14/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων» που αφορά στην υποβολή Έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το Δ’ τρίμηνο του 2022»

ΘΕΜΑ 3ο : «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 15/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων» που αφορά στην υποβολή Έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το Α’ τρίμηνο του 2023»

ΘΕΜΑ 4 ο : «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 20/2023 Απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων», με θέμα την έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2021»

ΘΕΜΑ 5 ο : «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 21/2023 Απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων», με θέμα την έγκριση ισολογισμού οικ. έτους 2021»

ΘΕΜΑ 6ο : «Έγκριση της υπ’ αριθμ. 26/2023 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων», με θέμα την έγκριση ισολογισμού, αποτελεσμάτων χρήσεως και Απολογισμού, οικ. έτους 2022» (επανυποβολή)

ΘΕΜΑ 7ο : «Λήψη απόφασης ορισμού υπεύθυνου λογαριασμού και εισηγητή εκκαθάρισης δαπάνης για την πράξη «Μελέτες ωρίμανσης για τη δημιουργία πράσινων σημείων στον Δήμο Βριλησσίων» με κωδικό ΟΠΣ 5002119 και κωδικό ενάριθμο :2020ΣΕ27510063 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών , Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020»

ΘΕΜΑ 8 ο : «Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» και ορισμός νέων»

ΘΕΜΑ 9 ο : «Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων» και ορισμός νέων»

ΘΕΜΑ 10ο : «Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Α’ Σχολική Επιτροπή» Δήμου Βριλησσίων και ορισμός νέων»

ΘΕΜΑ 11ο : «Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Β’ Σχολική Επιτροπή» Δήμου Βριλησσίων και ορισμός νέων»

ΘΕΜΑ 12ο : « Έγκριση παρατάσεως προθεσμία.