News Ticker

Βριλήσσια: Υποψήφιoς Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γ. Πισιμίση ο Βαγγέλης Ανδρέου

Την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Ανδρέου για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βριλησσίων, ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων και επικεφαλής της “συνεργασίας – Νέας Πνοής”, Γιάννης Πισιμίσης.

Γ. Πισιμίσης: “Ο αγώνας μας για μια δημιουργική ανανέωση και αλλαγή στα Βριλήσσια συνεχίζεται αμείωτος! Μαζί στον αγώνα αυτό θα είναι ο Βαγγέλης Ανδρέου.”

Ο Βαγγέλης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της ποντοπόρου ναυτιλίας με κύριο αντικείμενο την τροφοδοσία, τις επισκευές και τα ανταλλακτικά των πλοίων, ενώ στο παρελθόν έχω εργασθεί στον τραπεζικό κλάδο (CITI Group, EFG Eurobank-Ergasias) καθώς και στον ασφαλιστικό κλάδο (Interamerican).

Έχει σπουδάσει Τεχνικός Η/Υ και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενώ κατά το παρελθόν είχε διακριθεί ως αθλητής της υδατοσφαίρισης. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνογαλλικών Σχολείων Ελλάδος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων Ελληνογαλλικής Σχολής St. Joseph.

Ο Βαγγέλης Ανδρέου με καταγωγή από την Εύβοια και τα Γιάννενα είναι κάτοικος Βριλησσίων από το 1999, παντρεμένος με την Χριστίνα – Αναστασία Κόντζου. Ενεργός στα δημοτικά πράγματα με ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα αλλά και αγωνίες για το μέλλον της πόλης μας και ιδιαίτερα για τη δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων και του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Βριλησσίων που τόσο λείπει από την πόλη μας.