News Ticker

Γ. Πισιμίσης στον ΣΚΑΪ: «Ισχυρή συμμετοχή των συμπολιτών μας στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου» (video)

Στην εκπομπή Καλημέρα με τον Γ. Αυτιά ήταν καλεσμένος ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις αυτοδιοικητικές κάλπες της 8ης Οκτωβρίου: «σε μια εβδομάδα έχουμε εκλογές και βεβαίως πρέπει να περάσουμε για άλλη μια φορά το μήνυμα της ισχυρής συμμετοχής στους συμπολίτες μας. Διότι το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αφορά την καθημερινότητα στην πόλη, την καθημερινότητα των πολιτών και την ποιότητα ζωής στην πόλη. Είναι ένα σημαντικό διακύβευμα και πρέπει να υπάρχει ισχυρή συμμετοχή», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πισιμίσης.

Ο Γιάννης Πισιμίσης τόνισε πως ο Δήμος μπορεί να καταστεί πυλώνας προστασίας των Κοινωνικών Δικαιωμάτων: «η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να γίνει ένα πυλώνας κοινωνικής προστασίας των δικαιωμάτων των συμπολιτών μας και να ενισχύσει και τις οικογένειες και τους συμπολίτες μας που ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τους πιο ευάλωτους. Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να παίξει ένα τέτοιο ρόλο και βεβαίως να αναβαθμίσει και την ποιότητα ζωής.» Ο κ. Πισιμίσης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της έλλειψης των απαραίτητων υποδομών στα Βριλήσσια προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των κατοίκων της πόλης μας.

«Θέλουμε οι συμπολίτες μας στα Βριλήσσια να πιστέψουν σε μια νέα πολύ ισχυρή προοπτική για την πόλη μας, γιατί στην πόλη μας πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια πολύ μεγάλη ανάπτυξη της πόλης σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο», κατέληξε ο Γιάννης Πισιμίσης.