News Ticker

Γ. Πισιμίσης: «Ισχυρή κοινωνική νομιμοποίηση για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας» (video)

Μαζική ήταν η προσέλευση πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση και έδωσαν δυναμικό «παρών» στην πλατεία Αναλήψεως το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης Πισιμίσης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του για την επόμενη πενταετία, δίνοντας έμφαση στην ανάταξη του τομέα της Καθαριότητας, του οδικού δικτύου, της βαδισιμότητας στην πόλη μας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» ζήτησε από τους πολίτες ισχυρή κοινωνική και δημοκρατική νομιμοποίηση για να εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται αλλά και να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές που έχει ανάγκη η πόλη. «Εμείς θα διοικήσουμε με τους άξιους και εκείνους που μπορούν να κάνουν την διαφορά» ανέφερε ο κ. Πισιμίσης και δεσμεύτηκε πως ο Δήμος Βριλησσίων από ουραγός στην απορρόφηση χρηματοδοτήσεων θα γίνει πρώτος.

Παρουσιάζοντας τους 73 υποψηφίους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του ο κ. Πισιμίσης τόνισε: «μαζί με εσάς και με αυτήν την κορυφαία ομάδα ανθρώπων έχουμε την μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε τα Βριλήσσια. Την Κυριακή αποφασίζουμε για μια νέα ισχυρή προοπτική για την πόλη μας για να κάνουμε επιτέλους την πόλη μας μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, δήμο πρότυπο για όλη την Αττική»