News Ticker

Βόρεια Προάστια: Η οργάνωση “Σύμπραξη Εκδίκησης” ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη σε κατασκευαστική εταιρεία 

Την ευθύνη για την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 13/11 στην Κηφισιά, στην οδό Ηούς, δίπλα στην είσοδο κτιρίου, ανέλαβε η οργάνωση “Σύμπραξη Εκδίκησης”.

Ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας Ergomar, η οποία είναι υπεύθυνη για το στέγαστρο Καλατράβα, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι νωρίς το πρωί, κατά τις 5, άκουσε μια δυνατή έκρηξη. Αργότερα διαπίστωσε φθορές στην τοιχοποιία και εσωτερικά στην γκαραζόπορτα. Δίπλα στο μοτέρ της γκαραζόπορτας βρέθηκε ένας μικρός κρατήρας και διασκορπισμένα καλώδια.

Συγκεκριμένα όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η οργάνωση, η επίθεση έγινε “στο σπίτι – γραφεία της εταιρείας ERGOMAR του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Μαρινέλη, στην οδό Ηούς 12, στην Κηφισιά”.

“Ο λόγος που πραγματοποιήθηκε η επίθεση είναι για να στοχοποιηθεί ο διεφθαρμένος ρόλος των κατασκευαστικών εταιρειών. Είναι κοινό μυστικό η κολεγιά πολιτικών και μεγαλοαφεντικών, μοιράζοντας μεταξύ τους τους κρατικούς πόρους και τα ευρωπαϊκά κονδύλια, καταχράζοντας έτσι μεγάλα χρηματικά ποσά, εις βάρος του ελληνικού λαού”, αναφέρει επίσης.

Μάλιστα, τα μέλη της “Σύμπραξης Εκδίκησης” ανέφεραν ότι γνώριζαν πως στο συγκεκριμένο οίκημα διέμενε παλιότερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απειλώντας ότι θα επιτεθούν και στον ίδιο.

Πηγή: The TOC