News Ticker

Χάντμπολ: Με Έσπερο η πρεμιέρα των Βριλησσίων-Δείτε το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος

Handball

 

Πραγματοποιήθηκε εχθές στο Μουσείο της Ακρόπολης η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της ΟΧΕ για τη βράβευση των καλύτερων της περσινής χρονιάς και την κλήρωση των Πρωταθλημάτων της ερχόμενης σεζόν.

Ο ανανεωμένος Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων, του Δημήτρη Καφφάτου, θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στον 1ο Όμιλο της Α2 κατηγορίας στην Καλλιθέα με αντίπαλο τον Έσπερο. Αναλυτικά η 1η αγωνιστική του ομίλου θα διεξαχθεί στις 8/10/2016:

Ο.Φ.Ν. Ιωνίας – Γ.Α.Σ. Καματερού

Ολυμπιακός Κερατσινίου – Αναγέννηση Βύρωνα

Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας – Θρίαμβος Αθηνών

Έσπερος Καλλιθέας – Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων

Σεριφάτο Αιγίου* – Αγριά Βόλου Κένταυρος

ΡΕΠΟ: Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων

Η πρεμιέρα της Handball Premier θα πραγματοποιηθεί στις 24/9/2016 και περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια, με το ντέρμπι Διομήδης Άργους – Α.Ε.Κ. να ξεχωρίζει. Η νέα Α.Ε.Κ. του Κώστα Τούτση και των έξι πρώην «Βριλησσιωτών», θα πρέπει να εμφανιστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα καθώς αντιμετωπίζει τον περσινό φιναλίστ του Πρωταθλήματος στη σχεδόν «απόρθητη» έδρα του. Αναλυτικά η 1η αγωνιστική της Handball Premier:

Π.Α.Ο.Κ. – Άρης Νίκαιας

Διομήδης Άργους – Α.Ε.Κ.

Ι.Ε.Κ. Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ – Φοίβος Συκεών

Νικητής Μπαράζ *– Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας

Πανελλήνιος – Φίλιππος Βέροιας

Αερωπός Έδεσσας – Α.Σ.Ε. Δούκα

Με το απόλυτο ντέρμπι ξεκινά η Α1 γυναικών καθώς η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπες τις δύο κατά τεκμήριο δυνατότερες ομάδες στην Ελλάδα, τον Κυπελλούχο Π.Α.Ο.Κ. και τον Πρωταθλητή Ο.Φ.Ν. Ιωνίας. Αναλυτικά η 1η αγωνιστική της Α1 γυναικών που θα διεξαχθεί στις 15/10/2016:

Αμύντας Αμυνταίου – Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος

Αρίων Πτολεμαΐδας – Φίλιππος Βέροιας

Παναιτωλικός – Φιλώτας Φλώρινας

Honda Πανόραμα – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Π.Α.Ο.Κ. – Ο.Φ.Ν. Ιωνίας

Ντέρμπι και στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Α2 ανδρών με τη Χ.Α.Ν.Θ. να ταξιδεύει στην Άρτα για να αντιμετωπίσει τον Πρωτέα του Γιάννη Αρβανίτη. Στις 15/10/2016 η «σέντρα» του Πρωταθλήματος που περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

Α.Ο Ιωαννίνων – Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Φαίακας Κέρκυρας – Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Αρχέλαος Κατερίνης – Δίας Πολίχνης

Πρωτέας Άρτας – Χ.Α.Ν.Θ.

Ζαφειράκης Νάουσας – Γ.Σ. Δράμα 1986*

*Μετά την αναστολή του ανδρικού τμήματος του Ποσειδώνα Λουτρακίου για ένα έτος, την θέση του θα καταλάβει μετά από μπαράζ το Σεριφάτο Αιγίου ή η Δράμα 1986 μετά από μεταξύ τους μπαράζ που θα διεξαχθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αναλόγως θα διαμορφωθούν και οι δύο όμιλοι της Α2.

Leave a comment

Your email address will not be published.




Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.