News Ticker

Πλήθος κόσμου στην κoπή πίτας του ΓΣ Βριλησσίων!

Με τεράστια συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Βριλησσίων το μεσημέρι της Κυριακής 24/2 η κοπή πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Βριλησσίων.

Είναι το σωματείο μπάσκετ του γνωστού διεθνή μπασκεμπολίστα Νίκου Μπουντούρη που απαριθμεί πάνω από 300 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες και έχει χαρακτηριστεί από τις καλύτερες ακαδημίες στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Πράγματι με ορμητήριο τα γηπεδάκια της οδού Ολύμπου έχουν πετύχει ένα μικρό αθλητικό θαύμα. Σε μια όμορφη εκδήλωση που γέμισε από αθλητές και γονείς ο Νίκος Μπουντούρης αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται και στους στόχους του συλλόγου και επικεντρώθηκε στην ανάγκη να στηριχθεί ο αθλητισμός στην πόλη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και μια πολύ σημαντική  δράση για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο από τον Σύλλογο «Καρκινάκι» και μαζεύτηκε από τους συμμετέχοντες χρηματικό ποσό ενίσχυσης.

Δήλωσε μάλιστα έτοιμος να συμβάλει σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Πισιμίσης, που ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά ενώ αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που παρουσίασε για τη Ναυτική Βάση και στο οποίο προβλέπεται η κατασκευή ενός δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου τύπου μπαλόνι το οποίο θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των συλλόγων της πόλης με στόχο να πάψουν να προπονούνται οι αθλητές σε εξωτερικούς χώρους εκτεθειμένοι στα καιρικά φαινόμενα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης Δράση Για Μια Άλλη Πόλη Γιάννης Τσούτσιας ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Φάνης Βαγενάς , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τάσος Δημητρίου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Νέας Πνοής του Γιάννη Πισιμίση Θανάσης Μπέλτσος και Λέοντας Κουτσούρης. Εκτός του Νίκου Μπουντούρη παραβρέθηκε η διοίκηση του συλλόγου, με τον Αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Κουτσιούμπα και τον κ. Βέργο καθώς και οι προπονητές των τμημάτων.

Στο τέλος μοιράστηκαν αναμνηστικά δωράκια στους μικρούς αθλητές του συλλόγου, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Νίκος Μπουντούρης ανακοίνωσε και την ίδρυση τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης πινγκ πονγκ.