News Ticker

Απόστολος Λύτρας: Το πρώτο βράδυ στον Κορυδαλλό – Οι συγκρατούμενοί του και το επισκεπτήριο

O ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας πέρασε την πρώτη του νύχτα στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Ο γνωστός δικηγόρος θα βρίσκεται στο εξής στην ΣΤ’ πτέρυγα ων φυλακών Κορυδαλλού (VIP πτέρυγα), όπου πέρασε τη πρώτη του νύχτα, μακριά από το σπίτι του.

Από τα συγκεκριμένα κελιά έχουν περάσει στο παρελθόν διάσημα ονόματα, όπως ο Λάκης Γαβαλάς, ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Το πρόγραμμα των κρατουμένων στη συγκεκριμένη πτέρυγα δεν διαφέρει από αυτό των υπολοίπων, αλλά για λόγους ασφαλείας δεν συναντώνται ποτέ με τους άλλους. Για παράδειγμα. θεωρείται επικίνδυνη η συνάντηση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα με συγκεκριμένους κρατούμενους, που ενδέχεται να οδηγήθηκαν στη φυλακή από υπόθεση που είχε χειριστεί ο ίδιος.

Οι συγκρατούμενοί του και το επισκεπτήριο

Σύμφωνα με το Mega, ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στο κελί 4 της πτέρυγας ΣΤ’, μαζί με άλλους δύο κρατούμενους, έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που έχει καταδικαστεί για απάτες και έναν γνωστό επιχειρηματία αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για ναρκωτικά.

Επειδή τα δύο κρεβάτια στο κελί ήταν πιασμένα από τους «παλιούς» συγκρατούμενούς τους, ο Απόστολος Λύτρας πήρε το πάνω.

Χθες ο γνωστός ποινικολόγος δέχτηκε δύο επισκέψεις, από τον δικηγόρο του και την αδερφή του.

Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι του μπορούν να τον επισκέπτονται καθημερινά τα πρωινά, ενώ οι συγγενείς του το πρωί ή το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», ο Απόστολος Λύτρας είναι μανιώδης καπνιστής και φέρεται να είχε χθες λογομαχία με τον έναν εκ των δύο συγκρατούμενών του, και συγκεκριμένα τον επιχειρηματία από την Αράχωβα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν μαθεύτηκε ότι ο ποινικολόγος πήγε να ανάψει τσιγάρο, ο επιχειρηματίας τού είπε: «Έχω κάνει επέμβαση στους πνεύμονες, δεν καπνίζεις εδώ». Οι λέξεις του ενόχλησαν τον ποινικολόγο, ο οποίος αντέδρασε έντονα, αλλά στο τέλος έκανε την υποχώρηση και δεν άναψε τσιγάρο.

Πηγή: iefimerida.gr