Συνελήφθησαν μέλη της σπείρας που έκλεβαν Βενζινάδικα, ένα εκ των οποίων και στα Βριλήσσια
Οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν διαπράξει δεκάδες ληστείες σε βενζινάδικα της Αττικής, φροντίζοντας πάντα να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και να φορούν γάντια, ώστε να μην αφήνουν πίσω τους γενετικό υλικό. Οι ληστές ήταν πάντοτε βαριά οπλισμένοι και διέφευγαν με παλιά κλεμμένα αυτοκίνητα.
Βριλήσσια:
Στις 20 Αυγούστου 2019 είχαν «χτυπήσει» και σε βενζινάδικο της Λ. Πεντέλης στα Βριλήσσια, όπου κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα από τον υπάλληλο παίρνοντάς του ακόμα και το κινητό του τηλέφωνο και απειλώντας τον να μην καλέσει την αστυνομία.
Βίντεο απο τη συγκεκριμένη ληστεία:
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατάφεραν να συλλάβουν τρία μέλη της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και να αποκρυπτογραφήσουν τον τρόπο δράσης τους.
Πηγή: Open TV