Νέοι Διοικητές Νοσοκομείων: 2 αντικαταστάθηκαν στα Β. Προάστια εκ των 13 συνολικά
Νέοι Διοικητές Νοσοκομείων: Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε νέα λίστα με διορισμούς διοικητών νοσοκομείων και αναπληρωτών διοικητών, έπειτα από την αντικατάσταση 13 ατόμων.
Συγκεκριμένα, έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 διοικητών νοσοκομείων και αναπληρωτών που είχαν επιλεγεί αρχικά και τοποθετήθηκαν νέοι στη θέση τους. Επίσης, ανακλήθηκε η εντολή διορισμού 7 διοικητών νοσοκομείων και αναπληρωτών, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν.
Στα νοσοκομεία των Β. Προαστίων έγιναν οι εξής αλλάγες:
| Στο Γ.Ν.Α. «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ», με αρμοδιότητα στην Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ», Αναπληρωτής Διοικητής ορίστηκε ο ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αντί του ΓΑΚΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ |
| Και στο Γ.Ν.ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, Αναπληρωτής Διοικητής ορίστηκε η ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ αντί του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ |