News Ticker

Άγρια επίθεση σε υπάλληλο του ΚΕΔΑΣΥ Αγ. Παρασκευής

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου εργαζόμενος στο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) που στεγάζεται στην Υπηρεσία Δόμησης Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με το alfavita.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το δημοσίευμα, δύο άγνωστοι, που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα, εισέβαλαν στο κτήριο της πολεοδομίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ανέβηκαν στον τελευταίο όροφο του κτηρίου επί της Λεωφόρου Μεσογείων, όπου στεγάζεται η υπηρεσία ΚΕΔΑΣΥ και ξυλοκόπησαν εργαζόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το alfavita.gr, οι άγνωστοι φώναζαν «παιδεραστές», καθώς κατευθύνονταν στο συγκεκριμένο γραφείο.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας εις βάρος οποιουδήποτε συμπολίτη μας»

Την κατηγορηματική του καταδίκη για το περιστατικό βίας που σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, εις βάρος υπαλλήλου του ΚΕΔΑΣΥ, εκφράζει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Όπως διευκρινίζει, το θύμα δεν είναι υπάλληλος του Δήμου, αλλά ανήκει στο προσωπικό του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης, το οποίο συστεγάζεται με υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής, σε κτήριο επί της Μεσογείων.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο και  έχει αναλάβει τη σχετική έρευνα.