News Ticker

Έρχεται κακοκαιρία! – Ασθενείς χιονοπτώσεις στα Βόρεια Προάστια!

Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται στα βόρεια ορεινά. Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4, βαθμιαία 4 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Από την Τρίτη το μεσημέρι στην Αττική,αναμένονται χιονοπτώσεις σε Πάρνηθα, Πεντέλη και Κιθαιρώνα ενώ μέσα στη νύχτα προς την Τετάρτη θα χιονίσει πρόσκαιρα και στα βόρεια προάστια ενώ δεν αποκλείεται να δουν χιονόπτωση για λίγο και πιο κεντρικές περιοχές του νομού.

Από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ο καιρός βελτιώνεται ενώ από την Πέμπτη θα ανέβει πρόσκαιρα και η θερμοκρασία.