News Ticker

Έργα ασφαλτόστρωσης στην Κηφισιά!

Έργα ασφαλτόστρωσης για την αποκατάσταση του οδοστρώματος θα πραγματοποιηθούν από 17/10/2016 έως και 26/10/ 2016 σε συγκεκριμένες οδούς του Δήμου Κηφισιάς. Η συγκεκριμένη εργολαβία υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής για το έργο «Συντήρηση και επισκευή οδοστρωμάτων στο Δήμο Κηφισιάς».

Τα έργα ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν στις οδούς:

Οδός Όθωνος (από Κηφισίας έως Λύρα)

Οδός Αντιγόνης (από  Απόλλωνος έως Πηλέως)

Οδός Χαρ. Τρικούπη (από Κηφισίας έως Αίαντος).

Οδός Εκάλης (από Χαρ. Τρικούπη έως Ιωνίας).

Οδός Στροφυλίου (από Χαρ. Τρικούπη έως Πατρ. Ιωακείμ).

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελεστούν τις νυκτερινές ώρες από 22:00 έως 6.00π.μ. εξαιρουμένων των οδών Στροφυλίου και Εκάλης όπου οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας και από ώρα 7.00π.μ. έως 19.00μ.μ.

Ο Δήμος Κηφισιάς απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς και τους πολίτες της περιοχής να μην παρκάρουν τα οχήματά τους στις παραπάνω οδούς κατά τις ημερομηνίες που βρίσκονται σε εξέλιξη οι ασφαλτοστρώσεις.