News Ticker

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παπανικολή στο Χαλάνδρι έως 2/10!

Λόγω εκτέλεσης εργασιών της Ε.Υ.Δ.Α.Π. στο πλαίσια του έργου  «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – Φάση Κατασκευής 3», κατά το χρονικό διάστημα από 3-9-2024 έως 2-10-2024 και καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Παπανικολή, περιοχής Δήμου Χαλανδρίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Δαναϊδών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Κέννεντυ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν κατά την εκτέλεση των εργασιών:

  • Αντιδρόμηση της οδού Θησέως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Παρασκευής και Λυδίας, με κατεύθυνση από Αγ. Παρασκευής προς την οδό Λυδίας.
  • Αντιδρόμηση της οδού Δαναΐδων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ψαρών και Δ. Πλακεντίας, με κατεύθυνση από Ψαρών προς την οδό Δ. Πλακεντίας.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 30 χλμ/ώρα πέριξ οδικού δικτύου περιοχής εκτέλεσης των έργων.
  • Αμφίπλευρη απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί των οδών Περικλέους, Ψαρών και Δαναΐδων, που αποτελούν τμήματα των παρακαμπτήριων διαδρομών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά  την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.