News Ticker

Μελίσσια: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση ηλικιωμένου- Βρισκόταν για δύο ημέρες εγκλωβισμένος σε ρεματιά

Για δύο 24ώρα ο 79χρονος βρισκόταν εγκλωβισμένος στην κοίτη μιας ρεματιάς στα Μελίσσια κοντά στην οδό Καραμανλή, που πιθανότατα παραπάτησε και επέσε ενώ είχε βγει για τον απογευματινό του περίπατο.

Οι συγγενείς του αγωνιούσαν για την τύχη του είχαν ενημερώσει τις αρχές και είχε εκδοθεί SILVER ALERT. O ηλικιωμένος ανήμπορος να μετακινηθεί είχε εξαντληθεί κι όλας από τις προσπάθειες να απεγκλωβιστεί από τα κλαδιά μέσα στα οποία είχε πέσει.

Το πρωί της Κυριακής ο γιος του που αναζητούσε αυτές τις ώρες με αγωνία τον πατέρα του τον έψαξε στη ρεματιά μαζί με ομάδα εθελοντών διασωστών και τελικά τον εντόπισε σώο. Άμεσα κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του ηλικιωμένου. Οι πυροσβέστες κατάφεραν γρήγορα να τον απεγκλωβίσουν και ο 79χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου και παραμένει για νοσηλεία στην Παθολογική Κλινική.

Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και έφερε μόνο κάποιες εκδορές από την διήμερη ταλαιπωρία που υπέστη στη ρεματιά. Οι θεράποντες ιατροί θα κρίνουν πότε ο ηλικιωμένος, ο οποίος πάσχει από άνοια, θα λάβει εξιτήριο προκειμένου να επιστρέψει στην οικογένειά του.

*Φώτο αρχείου