News Ticker

ΝΔ: Κοπή πίτας Β3 ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλανδρίου

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Παραδοσιακής Βασιλόπιτας της Β3 ΝΟ.Δ.Ε. και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλανδρίου.Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 στις 18.30 στην αίθουσα Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ένας σημαντικός αριθμός πρώην Υπουργών, Βουλευτών, πολιτευτών και στελεχών του κόμματος καθώς και ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Πλακιωτάκης.
Στην έναρξη της εκδήλωσης και σε ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς στο κόμμα, τιμήθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Β3 ΝΟ.Δ.Ε. Χρήστος Παπαχρυσάνθου. Την απονομή πραγματοποίησε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι Βουλευτές Β’ Αθηνών Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και Γεράσιμος Γιακουμάτος, καθώς και οι πρώην υπουργοί Αργύρης Ντινόπουλος, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Γιάννης Παπαθανασίου. Παρόντες ήταν επίσης οι πρώην Δήμαρχοι Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και Νίκος Καυκάλας.
Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησαν οι παρακάτω: ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων Βασίλης Σπανάκης, η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος Ζωή Ράπτη, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Σάκης Ιωαννίδης η Αναπληρώτρια Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Όλγα Παυλίδου-Κουτρουμπή, oΑναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Στάθης Σταθόπουλος, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Γιάννης Καλλιάνος και οι Αναπληρώτριες Γραμματείς Σχέσων Κοινωνίας-Κόμματος Ελένη Δουνδουλάκη και Άντα Χάνου-Μπούσουλα. Ακόμη, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Δημήτρης Ιατρίδης, Φωτεινή Βρύνα, Εβίνα Γιακουμάτου, Κωνσταντίνος Κόλλιας, Μάρθα Σαμαρά και Δημήτρης Σιάχος και οι πολιτευτές Πόλυ Λεονάρδου, Σωτήρης Ησαίας, Κορίνα Δαμουλιάνου και Γεώργιος Σαμαά. Και τέλος, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της Β1 Ν.Ο.Δ.Ε. Δημήτρης Χατζελένης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μελισσίων Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βριλησσίων Κώστας Φιλιόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χολαργού Παπάγου Νίκος Κούκης, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φιλοθέης Ψυχικού Φαίνη Χατζηαθανασιάδου και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμαρουσίου Χρήστος Μπελεγράντης.
Σε πνεύμα σεβασμού προς το πατροπαράδοτο Έθιμο της κοπής της Βασιλόπιτας, όλοι οι ομιλητές απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και ευχές για το νέο Έτος, ενώ επιπλέον τόνισαν την ανάγκη για Πολιτική Αλλαγή όπως αυτή εκφράζεται από την Ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας