News Ticker

Ποιοι Δήμοι του Βόρειου Τομέα έσπευσαν πρώτοι να κάνουν αιτήματα για δημοτικούς αστυνομικούς

Στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο για τη Δημοτική Αστυνομία, το οποίο έχει προαναγγείλει ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, που όταν ψηφιστεί θα καθορίζει τις νέες αρμοδιότητες και τον ρόλο του σώματος.

Θα ακολουθήσουν οι 1.264 προσλήψεις δημοτικών αστυνομικών, οι οποίοι θα κληθούν να στελεχώσουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες των δήμων. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του aftodioiki.gr, από τις παραπάνω θέσεις ήδη έχουν «κλειστεί» οι 213, που αφορούν αιτήματα από 34 δήμους, οι οποίοι έσπευσαν το προηγούμενο διάστημα να καταθέσουν σχετικά αιτήματα, τα οποία μάλιστα έλαβαν και το «πράσινο φως».

Διαβάζοντας τη λίστα που δημοσιοποιεί το aftodioikisi.gr, επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, από τους Δήμους του Βόρειου Τομέα Αθηνών εντοπίσαμε μόλις τρεις που κινήθηκαν γρήγορα και συγκεκριμένα αυτούς της Κηφισιάς, του Παπάγου – Χολαργού και της Φιλοθέης – Ψυχικού.

Οι υπόλοιποι θα πρέπει τώρα να περιμένουν την έκδοση της σχετικής εγκυκλίου, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, προκειμένου να πάρουν… μερίδιο από τις 1.051 θέσεις δημοτικών αστυνομικών που απομένουν…

Κάποιοι άλλοι βέβαια όπως ο Δήμος Βριλησσίων της διοίκησης Μανιατογιάννη δεν προχώρησαν ουδέποτε σε επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων της χώρας.

kıbrıs reklam ajansı antalya reklam ajansı izmir reklam ajansı ankara reklam ajansı kocaeli reklam ajansı izmit reklam ajansı istanbul reklam ajansı dijital reklam ajansı google reklam ajansı en iyi reklam ajansı