News Ticker

Βίντεο με τη δράση του ληστή αστυνομικού στα Β. Προάστια

Για 11 ληστείες κατηγορείται ο αστυνομικός που συνελήφθη από συναδέλφούς του. Δείτε το βίντεο με τη δράση του

Βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ καταγράφει τη δράση του αστυνομικού που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για ληστείες.

Σε αυτό ο αστυφύλακας διακρίνεται σε ένα βενζινάδικο όπου προσποιείται τον πελάτη και μόλις τον πλησιάζει ο υπάλληλος, του βγάζει πιστόλι τον ακινητοποιεί και τον αναγκάζει να του δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο.

Σε μια άλλη περίπτωση, η κάμερα ασφαλείας τον έχει πιάσει να ληστεύει ένα περίπτερο.

Συνολικά, από τον Δεκέμβριο είχε διαπράξει άλλες εννέα ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά περίπου 4.400 ευρώ. Λίγο πριν τη σύλληψή του ο αστυνομικός είχε διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι, από όπου αφαίρεσε συνολικά 690 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως για τις ένοπλες ληστείες χρησιμοποιούσε το υπηρεσιακό του όπλο, ενώ επίσης κατασχέθηκε ρουχισμός και τρία τρίκυκλα, καθώς και τα χρήματα από τις δύο τελευταίες ληστείες.

Ο 29χρονος είχε καταταγεί στην αστυνομία το 2011 και υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής, με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.