Φούρνος Βριλησσίων: Λαγάνα-γίγας και πλούσιες σαρακοστιανές γεύσεις την Καθαρά Δευτέρα
Η Καθαρά Δευτέρα έφτασε και ο Φούρνος Βριλησσίων την υποδέχεται με μια πραγματική γευστική πανδαισία. Οι ιδιοκτήτες ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους λάτρεις την πατροπαράδοτης λαγάνας και όχι μόνο.
Φέτος τους πιστούς πελάτες θα περιμένουν πολλά διαφορετικά είδη από το άζυμο ψωμί που συνοδεύει την έναρξη της Σαρακοστής. Λαγάνες με καλαμπόκι, πολύσπορες, με λιαστή ντομάτα και βασιλικό, ολικής αλέσεως και όχι μόνο, υπόσχονται να σας ταξιδέψουν σε νέα και παραδοσιακά γαστριμαργικά μονοπάτια. Πόλος έλξης για το γνωστό αρτοποιείο της πόλης μας θα είναι και αυτή τη χρονιά η κλασσική πλέον, λαγάνα-γίγας.
Πέρυσι έφτασε σε μήκος το 1,80 ενώ φέτος θα προσεγγίσει τα 2 μέτρα. Οι πελάτες άλλωστε θα μπορούν να φωτογραφηθούν με φόντο το τεράστιο δημιούργημα του Φούρνου Βριλησσίων. Από τη πλούσια γευστική συλλογή του καταστήματος δεν θα μπορούσε να λείπει ο εκλεκτός χαλβάς Κοσμίδη από την Δραπετσώνα. Πρόκειται, κατά πολλούς, για τον καλύτερο χαλβά στην χώρα με εμπειρία ζυμωμένη από το 1922 και οι ιδιοκτήτες του φούρνου που δεν διαπραγματεύονται την ποιότητα, θα δώσουν την ευκαιρία στους Βριλησσιώτες να μην κάνουν το μακρινό ταξίδι μέχρι το μεγάλο λιμάνι για να τον προμηθευτούν από την πηγή… Χαλβάς με σοκολάτα, με αμύγδαλο ή με βανίλια ακόμα και με στέβια, για τους πλέον απαιτητικούς, θα βρίσκεται στις προθήκες του αρτοποιείου.
[stextbox id=”alert”]TIP: Mην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε τις εκπληκτικές νηστίσιμες μπουκίτσες με το σιρόπι να ξεχειλίζει… Βολοβάν με γέμιση ταχίνι, κολοκυθοπιτάκια, δαμάσκηνο και το λαχταριστό Βιενέζικο με άχνη και κανέλα… Σε ότι αφορά τις αλμυρές γεύσεις δοκιμάστε την εκπληκτική μανιταρόπιτα και θα μας θυμηθείτε!
Φούρνος Βριλησσίων, Υμηττού 75 τηλ: 2114053168
[/stextbox]
Leave a comment