News Ticker

73 οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Γιάννη Πισιμίση

Γράφει η Λαμπρινή Λίλη Τζίμα

Στον ανώτατο επιτρεπτό, βάσει νόμου, αριθμό των 73 υποψηφίων έφτασε ο συνδυασμός του Γιάννη Πισιμίση «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια». Είναι χαρακτηριστικό πως πρόκειται για τον μοναδικό δημοτικό συνδυασμό των Βριλησσίων που καταφέρνει να καλύψει το μάξιμουμ των υποψηφιοτήτων.

Το γεγονός αυτό είναι ενδεικτικό της μεγάλης δυναμικής που φαίνεται να έχει αναπτύξει ο 40χρονος υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων, ο οποίος κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά μια πολύ δυνατή ομάδα που είχε συγκροτήσει ήδη από το 2019, να επιτύχει μεγάλες συγκλίσεις και να εντάξει στον συνδυασμό του «Νέα Πνοή» ως υποψηφίους, στελέχη και Δημοτικούς Συμβούλους που προέρχονται από τρεις ακόμη συνδυασμούς που δεν θα κατέλθουν σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.

Πρόκειται, κατά σειρά συμπόρευσης, για την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών» του Τάσου Χρηστάκη, τον συνδυασμό «Πρόοδος στα Βριλήσσια» που ίδρυσε ο Κ. Παπασπηλίου και εκπροσωπεί στο Δημοτικό Συμβούλιο η Γωγώ Αθανασοπούλου και τον συνδυασμό «Βριλήσσια Δυνατά» του Αργ. Ντινόπουλου από τον οποίο ήδη οι κ. Δημητρίου, Γούναρης, Δεσποτίδης, Γεροντάκη στηρίζουν τον Γιάννη Πισιμίση. Στον συνδυασμό του κ. Πισιμίση συμμετέχουν 31 γυναίκες και 42 άνδρες.

Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης αναφέρει: «Ολοκληρώσαμε και καταθέσαμε ηλεκτρονικά στο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «συνεργασία – ΝΕΑ ΠΝΟΗ για τα Βριλήσσια».

Το ψηφοδέλτιο που με τιμή θα καταθέσουμε στην κρίση σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Πρόκειται για τους υποψήφιους δημοτικούς μας συμβούλους, εκείνους που θα αναλάβουν την μεγάλη ευθύνη της εκπροσώπησης της τοπικής μας κοινωνίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων.

Ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από επιστήμονες, επαγγελματίες, έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη αλλά και νέους, εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας , του αθλητισμού και του πολιτισμού, με ισχυρή γυναικεία παρουσία. Φτάσαμε στο μάξιμουμ της συμμετοχής των 73 υποψηφίων. Το κάναμε απολύτως συνειδητά προκειμένου να πετύχουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση ολόκληρου του φάσματος της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο συνδυασμός μας είναι έτοιμος να διεκδικήσει με υπευθυνότητα και σχέδιο μια νέα ισχυρή προοπτική για την πόλη μας, την προοπτική που αξίζει στα Βριλήσσια, σε όλους μας»