News Ticker

Α. Δημαράς: Σημαντικό πρόβλημα η βαδισιμότητα στα Βριλήσσια (photos)

Παρέμβαση για το θέμα της μετακίνησης των πολιτών στην πόλη των Βριλησσίων, πραγματοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος της “Νέας Πνοής“, Άκης Δημαράς. “Η έννοια της βαδισιμότητας και της ασφαλούς μετακίνησης , πρέπει να βελτιώνεται διαρκώς , και δυστυχώς , αρκετά κεντρικά σημεία του Δήμου μας παρουσιάζουν σημαντικές κακοτεχνίες” αναφέρει στην σχετική του ανάρτηση, ενώ ενδιαφέρον έχουν οι 30 και πλέον ενδεικτικές φωτογραφίες που παρουσίασε δείχνοντας το μέγεθος του προβλήματος στην πόλη.

Η παρέμβαση του αρχιτέκτονα – μηχανικού και δημοτικού συμβούλου της “Νέας Πνοής” Άκη Δημαρά:

Σε μια σύγχρονη πόλη , η ανάγκη ασφαλούς μετακίνησης των πολιτών με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο (ποδηλάτες , μικρά παιδιά , γονείς με καρότσια, άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας , άτομα με κινητικές δυσκολίες) , αναδεικνύεται ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της καθημερινότητας. Η έννοια της βαδισιμότητας και της ασφαλούς μετακίνησης , πρέπει να βελτιώνεται διαρκώς , και δυστυχώς , αρκετά κεντρικά σημεία του Δήμου μας παρουσιάζουν σημαντικές κακοτεχνίες (όπως φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες ) , που χρήζουν άμεσης διόρθωσης και επισκευής . Μιλάμε για μικρές και γρήγορες τεχνικές παρεμβάσεις σε κεντρικότατα σημεία του δήμου μας , όπου η βαδισιμοτητα και η ασφάλεια θα μπορούσαν να βελτιωθούν ραγδαία προς το καλύτερο.

Η ανάδειξη των σημείων αυτών από τη μεριά της “Νέας Πνοής ” ως μια δημιουργική και υπεύθυνη δημοτική παράταξη, έχει στόχο την γρήγορη αποκατάσταση τους και την πρόληψη όσο είναι δυνατόν, ατυχημάτων των συνδημοτών μας … Τα Βριλήσσια μας είναι ένας όμορφος Δήμος , που έχει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης και εκσυγχρονισμού και αξίζει όλοι να δουλέψουμε προς αυτή τη κατεύθυνση …