News Ticker

Aνεξαρτητοποιήθηκε η Τόνια Μητσοτάκη-Νέα αποχώρηση από τον συνδυασμό Ντινόπουλου

Την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί από τον συνδυασμό του Α. Ντινόπουλου ανακοίνωσε η Δημοτική Σύμβουλος Τόνια Μητσοτάκη.

H Τ. Μητσοτάκη

Η κ. Τόνια Μητσοτάκη στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 είχε αποσπάσει τη στήριξη μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας και είχε καταφέρει να εκλεγεί στις πρώτες θέσεις προτίμησης. Όπως αναφέρει η ίδια στην ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης της, προχώρησε σε αυτήν την κίνηση για προσωπικούς και πολιτικούς λόγους.

Τρίτη αποχώρηση Δημοτικού Συμβούλου από τον συνδυασμό Ντινόπουλου

Η ανεξαρτητοποίηση της κ. Μητσοτάκη συνιστά άλλο ένα σημαντικό πολιτικό πλήγμα για τον συνδυασμό Ντινόπουλου που πλέον μετρά μόλις έξι Δημοτικούς Συμβούλους στο ΔΣ της πόλης μας, έναντι δέκα της παράταξης του Δημάρχου Ξ. Μανιατογιάννη και έντεκα που διαθέτει πλέον ο συνδυασμός του Γιάννη Πισιμίση.

Η αποχώρηση της Τόνιας Μητσοτάκη έρχεται μετά από εκείνες του Τάσου Χρηστάκη και του Κώστα Φαράκλα, οι οποίοι επίσης αποχώρησαν από τον συνδυασμό του Αργύρη Ντινόπουλου και ήδη ανακοίνωσαν την συμπόρευσή τους με τον Γιάννη Πισιμίση και τον συνδυασμό «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Προς το παρόν πάντως, η κ. Τόνια Μητσοτάκη, η οποία είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Υπ. Παιδείας, δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις της για τις Δημοτικές Έκλογες του Οκτωβρίου. Το τι θα πράξει τελικά, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η ίδια χαίρει αναγνώρισης και εκτίμησης από τους Βριλησσιώτες.