News Ticker

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βίντεο από τη ληστεία στο μίνι-μάρκετ στα Βριλήσσια!

Ένοπλος κουκουλοφόρος εισέβαλε την Κυριακή το βράδυ σε μίνι μάρκετ στα Βριλήσσια.

Με την απειλή μαχαιριού, ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος περίπου 400 εύρω.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του ιδιοκτήτη ο δράστης ήταν πιθανότατα Ελληνας, περίπου 25 χρονών, ψηλός και αδύνατος.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που διαθέτει αποκλειστικά το Vrilissianews, ο ληστής εισβάλλει στο κατάστημα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με γρήγορες κινήσεις ζητά από τον ιδιοκτήτη να του δώσει τα λεφτά.

Μάλιστα, κρατά μαζί του και μια πλαστική σακούλα περιμένοντας μάλλον ότι η λεία του θα ήταν μεγάλη. Το θύμα ζητά να κρατήσει λίγα χρήματα από τις εισπράξεις για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

«Είναι η πρώτη φορά που πέφτω θύμα ληστείας, μόνο μια φορά μου είχαν διαρρήξει το μαγαζί πριν πέντε χρόνια και μου είχαν πάρει μόνο τσιγάρα», μας είπε το θύμα  που μπροστά στην απειλή μαχαιριού και φοβούμενος για την ίδια του τη ζωή δεν πάτησε ούτε το «μπουτόν» ασφαλείας που διαθέτει.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα της ληστείας δεν υπήρχαν πελάτες στο μαγαζί ενώ ο δράστης, ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, διεφυγε πεζός.