News Ticker

Δημοσιεύθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για χορήγηση voucher-Aπό 7/8 έως 9/8 η υποβολή ενστάσεων

Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει ότι στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) δημοσιεύθηκαν οι προσωρινοί πίνακες ωφελουμένων για τη χορήγηση voucher για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΑμεΑ (είσοδος με κωδικούς TAXISNET).

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Αποτελεσμάτων με πλήρη και ελλιπή αίτηση- δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdfαπό τις 7/8 και μέχρι τις 9/8/2024, στις 23:59.

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf.

Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Όλοι οι αιτούντες/αιτούσες, δύνανται να υποβάλλουν ένσταση, ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει οριστικοποιηθεί η αίτησή τους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων: 9/8/2024, και ώρα 23:59.