News Ticker

Φούρνοι Βριλησσίων: Καθαρά Δευτέρα με 10 είδη λαγάνας και γεύσεις Σαρακοστής!

Μια σειρά από γευστικές και όχι μόνο εκπλήξεις ετοίμασε με πολύ μεράκι για την Καθαρά Δευτέρα ο Mr. Φούρνοι Βριλησσίων.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στα γνωστά αρτοποιεία της πόλης μας για την Καθαρά Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης ετοιμάζει πολλές γευστικές εκπλήξεις για τους λάτρεις της πατροπαράδοτης λαγάνας και όχι μόνο.

Υπό τις μελωδίες της βιολονίστριας Ήβας Πούπη ο Φούρνος Βριλησσίων θα υποδεχτεί και εφέτος τους Βριλησσιώτες που θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 10 είδη λαγάνας.

Φέτος πλην της πατροπαράδοτης συνταγής οι πελάτες θα βρουν λαγάνες ολικής αλέσεως, λιαστής ντομάτας,  ελιάς, γλυκάνησου, πιπεριάς-κάπαρης, καλαμπουκιού, λαγάνα με ψημένο σουσάμι, λαγάνα με παντζάρι-καρύδι, αλλά και λαγάνα με ταχίνι. Το σουσάμι που θα χρησιμοποιήσουν οι Φούρνοι Βριλησσίων στην παρασκευή της λαγάνας την Καθαρά Δευτέρα προέρχεται από το Σουδάν και έφτασε στα αρτοποιεία με ειδική παραγγελία. Το Σουσάμι Σουδάν θεωρείται το καλύτερο και το πλέον ακριβό παγκοσμίως.

Τις εντυπώσεις αναμένεται να κλέψει και εφέτος η λαγάνα-γίγας, που κάθε χρόνο συνιστά πόλο έλξης. Αρκετοί μικροί αλλά και μεγάλοι θα φωτογραφηθούν με τη λαγάνα που και φέτος αναμένεται να προσεγγίσει τα δύο μέτρα.

Από τη πλούσια γευστική συλλογή του καταστήματος δεν θα μπορούσε να λείπει ο εκλεκτός χαλβάς Κοσμίδη από την Δραπετσώνα. Πρόκειται, κατά πολλούς, για τον καλύτερο χαλβά στην χώρα με εμπειρία ζυμωμένη από το 1922 και οι ιδιοκτήτες του φούρνου που δεν διαπραγματεύονται την ποιότητα, θα δώσουν την ευκαιρία στους Βριλησσιώτες να μην κάνουν το μακρινό ταξίδι μέχρι το μεγάλο λιμάνι για να τον προμηθευτούν από την πηγή… Χαλβάς με σοκολάτα, με αμύγδαλο ή με βανίλια ακόμα και με στέβια, για τους πλέον απαιτητικούς, θα βρίσκεται στις προθήκες του αρτοποιείου.

Νηστίσιμες Γεύσεις 

Ξεχωριστή θέση στις γευστικές επιλογές έχει η μοναδική ταχινόπιτα αλλά και τα  σιροπιαστά του Mr. Φούρνοι Βριλησσίων. Μηλοπατάκια, μεθυσμένα, σιροπιαστά με δαμάσκηνο, κυδώνι, αγιριοκέρασο, πορτοκάλι, καρύδα, σοκολάτα υγείας, σκαλτσούνια, αναμένεται να ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς. Σε ότι αφορά τις αλμυρές γεύσεις οι Βριλησσιώτες καθ’ όλη τη διάρκεια της νηστείας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μανιτάροπιτα, φωλιά λαχανικών, νηστήσιμη πίτσα και πατατόπιτα.

Καλή Σαρακοστή!

Φούρνοι Βριλησσίων Υμηττού 75 τηλ: 2114053168 και 25ης Μαρτίου 24 τηλ: 2106005509.