News Ticker

Γ. Πισιμίσης: «Τιμητική η στήριξη της ΝΔ – Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας χωρίς εξαιρέσεις»

Γράφει η Λαμπρινή-Λίλη Τζίμα

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κιρκιλή παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων και επικεφαλής του συνδυασμού «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» Γιάννης Πισιμίσης.

Ερωτηθείς για την στήριξη της ΝΔ προς την υποψηφιότητά του ο κ. Πισιμίσης τόνισε πως είναι τιμητική η στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, ωστόσο η πρότασή του για τα Βριλήσσια απευθύνεται σε όλους τους πολίτες χωρίς εξαιρέσεις « Η δική μας αυτοδιοικητική προσπάθεια απευθύνεται σε όλους τους συμπολίτες μας χωρίς κανέναν απολύτως διαχωρισμό. Οι πολίτες περιμένουν πολλά περισσότερα πράγματα από τον Δήμο Βριλησσίων, υποδομές που λείπουν εδώ και χρόνια από την πόλη μας, αναβάθμιση της Καθαριότητας, ενίσχυση του Πράσινου χαρακτήρα των Βριλησσίων, βελτίωση του οδικού δικτύου και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Εκείνο που απαιτείται είναι μια ανασυγκρότηση και μια δημιουργική επανεκκίνηση για τον Δήμο Βριλησσίων. Κι αυτό δεν το λέμε τώρα, δύο μήνες πριν τις εκλογές, αλλά έχουμε ξεδιπλώσει τις προτάσεις μας και το σχέδιο μας για την πόλη εδώ και χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας προκειμένου όλοι μαζί να αλλάξουμε την πόλη μας», δήλωσε ο Γιάννης Πισιμίσης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» τόνισε ακόμη πως για να καταστεί εφικτό το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμά του χρειάζεται μια ευρεία κοινωνική συναίνεση και συμμετοχή των πολιτών. Ο Γιάννης Πισιμίσης σημείωσε, επίσης, την ανάγκη καλής συνεργασίας τόσο με την Περιφέρεια Αττικής όσο και με την Κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιηθούν, επιτέλους, οι μεγάλες παρεμβάσεις που έχει ανάγκη η πόλη των Βριλησσίων. «Ο Δήμος Βριλησσίων μπορεί να καταστεί μια πόλη-πρότυπο στον Βόρειο Τομέα Αθηνών και σε ολόκληρη την Αττική», ανέφερε ο κ. Πισιμίσης που αρκετές φορές στο παρελθόν έχει επισημάνει πως τα Βριλήσσια διαθέτουν όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.