News Ticker

Κάνει πίσω ο Αρ. Ντινόπουλος για την ενότητα της ΝΔ στα Βριλήσσια!

Με μια θαρραλέα πολιτική απόφαση ο Αργύρης Ντινόπουλος ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Δύο μήνες πριν τις κάλπες ο πρ. Υπουργός, Δήμαρχος και Βουλευτής της ΝΔ αποσύρεται από την προεκλογική μάχη. Για την απόφασή του αυτή μάλιστα ενημέρωσε ήδη τα στελέχη του συνδυασμού του «Βριλήσσια Δυνατά».

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο κ. Ντινόπουλος στην ανακοίνωση του ο βασικός λόγος που τον οδήγησε σε αυτήν την απόφαση είναι η ενότητα της παράταξης της ΝΔ στα Βριλήσσια. Όπως σημειώνει ο ίδιος: «με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ισχυροποιήθηκε από την Νέα Δημοκρατία η τάση ανανέωσης του αυτοδιοικητικού προσωπικού με σαφή στήριξη νέων προσώπων». Στην ανακοίνωσή του εξηγεί επίσης πως: «η εσωτερική αντιπαράθεση στερεί σε τοπικό επίπεδο την αρραγή κομματική ενότητα που απαιτείται για την εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής.»

Για γενναία πολιτική απόφαση κάνουν λόγο στελέχη της ΝΔ Βριλησσίων που πρόσκεινται στον Γιάννη Πισιμίση. Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βριλησσίων και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Πισιμίση Κώστας Φαράκλας έκανε λόγο για επιλογή ευθύνης από τον Αργύρη Ντινόπουλο: «σέβομαι και χαιρετίζω τη γενναία πολιτική απόφαση του Αργύρη Ντινόπουλου να αποσύρει την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Βριλησσίων. Η πράξη του αυτή αποτελεί επιλογή ευθύνης για την παράταξη και τα Βριλήσσια στα οποία κατά το παρελθόν έχει προσφέρει έργο. Προχωράμε για την μεγάλη αλλαγή σελίδας στην πόλη μας, ενωμένοι με τον Γιάννη Πισιμίση»

Τα δεδομένα στο αυτοδιοικητικό τοπίο της πόλης μας αλλάζουν με τον συνδυασμό του Γιάννη Πισιμίση «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» να είναι πλέον ο μοναδικός από τον χώρο της κεντροδεξιάς και να έχει την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση του κ. Ντινόπουλου:

“Πολιτεύτηκα πάντα με αρχές και με ρεαλισμό. Τα δεδομένα στην τελική ευθεία προς τις αυτοδιοικητικές κάλπες με δύο συνδυασμούς από την Νέα Δημοκρατία στα Βριλήσσια δημιουργούν βαθύ διχασμό της παράταξης στην πόλη μας. Επίσης αυτή η εσωτερική αντιπαράθεση στερεί σε τοπικό επίπεδο την αρραγή κομματική ενότητα που απαιτείται για την εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής. Επιπλέον με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ισχυροποιήθηκε από την Νέα Δημοκρατία η τάση ανανέωσης του αυτοδιοικητικού προσωπικού με σαφή στήριξη νέων προσώπων. Για τους τρείς παραπάνω λόγους αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Την απόφασή μου αυτή δεν την γνωστοποίησα προηγουμένως σε κανένα κομματικό στέλεχος. Ούτε την διαπραγματεύτηκα με οιονδήποτε. Την μαθαίνουν όλοι τώρα. Εκτός από τους εξήντα  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού που ήδη ενημέρωσα ώστε, χωρίς καμία δέσμευση, να κάνουν τις επιλογές τους. Αποχωρώντας οριστικά από τα κοινά των Βριλησσίων και παραιτούμενος από την θέση μου στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο εύχομαι σε όλους, φίλους και πολιτικούς αντιπάλους, καλό αγώνα προς όφελος της πόλης”