News Ticker

Με τον Γιάννη Πισιμίση ο Δημ. Σύμβουλος Μάριος Δεσποτίδης

Ρεπορτάζ: Λαμπρινή Λίλη Τζίμα

Τη συμπόρευσή του με τον συνδυασμό «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» και τον υπ. Δήμαρχο Γιάννη Πισιμίση ανακοίνωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάριος Δεσποτίδης. Πρόκειται για ακόμα μια σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Πισιμίση, το οποίο ενισχύεται συνεχώς με νέα στελέχη.

Ποιος είναι ο Μάριος Δεσποτίδης

Ο Μ. Δεσποτίδης είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ του Ε.Μ.Π. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε οικογενειακή ξενοδοχειακή μονάδα. Η οικογένεια του είναι από τις πρώτες οικογένειες των Βριλησσίων με παράδοση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μέλος του συλλόγου Ελληνοκυπρίων Βριλησσίων καθώς η μητέρα του κατάγεται από την Κύπρο. Μέλος τοπικών αθλητικών ομάδων του δήμου Βριλησσίων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Πτυχιούχος γερμανικών και αγγλικών. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Βριλήσσια Δυνατά» του Αργ. Ντινόπουλου.

Η ανακοίνωση του Μ. Δεσποτίδη

Αγαπητοί Συνδημότες και φίλοι,

Η απόφαση του Αργύρη Ντινόπουλου να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις δημοτικές εκλογές μας αιφνιδίασε όλους.

Η χρονική συγκυρία στην οποία συνέβη ( 23 ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων ) δεν άφηνε άλλα περιθώρια με αποτέλεσμα ο συνδυασμός «ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΔΥΝΑΤΑ» που ο ίδιος ίδρυσε το 2019 να μην κατέβει στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους οι οποίοι ήταν μέλη αυτής της προσπάθειας και να τους δηλώσω ότι ήταν τιμή μου που ήμασταν μαζί σε αυτόν τον αγώνα.

Η διάθεση όμως για προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν σταματάει ακόμα και στις πιο αιφνίδιες καταστάσεις.

Με δεδομένη την επιθυμία μου να προσφέρω στα Βριλήσσια, σεβόμενος την ενωτική διάθεση που διαφαίνεται, τους κοινούς στόχους αλλά και το ομαδικό πνεύμα με το οποίο πάντα θέλω να πορεύομαι, αποφάσισα να συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Γιάννης Πισιμίσης «Συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη του, επισφραγίζοντας το πνεύμα συνεργασίας που πρέπει να υπάρχει στα Βριλήσσια.

Φιλοδοξία όλων μας μετά το πέρας των εκλογών είναι η αναβάθμιση της πόλης μας, ώστε η επόμενη ημέρα να σηματοδοτήσει την απαρχή νέων προοπτικών εξέλιξης, δημιουργίας και ψηφιακού εκσυγχρονισμού ώστε να ξαναγίνουν τα Βριλήσσια ένας δήμος πρότυπο!

Θέλω να ελπίζω ότι με τη δική σας υποστήριξη θα μπορέσουμε να το πετύχουμε!

Η ανακοίνωση του Γιάννη Πισιμίση

Ο Μάριος Δεσποτίδης είναι ένας νέος άνθρωπος με βαθιά επιστημονική συγκρότηση, ένας νέος με υψηλές δυνατότητες ουσιαστικής προσφοράς στην Αυτοδιοίκηση. Το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία και συμμετοχή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων. Το πνεύμα συνεργασίας και ευρείας συμμετοχής που επιδιώκουμε, εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο με τη συμμετοχή του Μάριου στον ευρύ αυτοδιοικητικό μας συνδυασμό “συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια “.

Ο στόχος του πλήρους εκσυγχρονισμού του Δήμου μας και η προοπτική ανάπτυξης των Βριλησσίων σε μια πόλη πρότυπο μπορεί να επιτευχθεί μέσα στην επόμενη πενταετία!

Μάριε σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!