News Ticker

Μεγάλη προσέλευση πολιτών στην εκδήλωση του Τάσου Χρηστάκη

Με μεγάλη προσέλευση πολιτών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Νίκος Εγγονόπουλος» στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης πρ. ΤΥΠΕΤ η εκδήλωση του Τάσου Χρηστάκη εν όψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Τάσος Χρηστάκης συγκινημένος από την μεγάλη συμμετοχή των φίλων του και τα θερμά ,κολακευτικά λόγια που είπαν για εκείνον και την προσφορά του ως Διευθυντή του 2ου Λυκείου και ως τέως Αντιδημάρχου,  τους καλωσόρισε και ευχαρίστησε. Επίσης με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Πισιμίση για την φιλία τους και την από κοινού δημιουργία του δημοτικού συνδυασμού «συνεργασία ΝΕΑ ΠΝΟΗ για τα Βριλήσσια».

Αναφέρθηκε στην αποτυχία της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου στους τομείς της σχολικής στέγης, των υποδομών, της καθαριότητας,του πρασίνου και της οργάνωσης του προσωπικού. Δεσμεύτηκε ότι η επόμενη διοίκηση του Δήμου, αν λάβει την σχετική εντολή, θα επιδιώξει να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους δημότες, θα είναι πιό αποτελεσματική στα θέματα ασφάλειας με την δημιουργία δημοτικής αστυνομίας, στην βελτίωση της κινητικότητας με την δημιουργία αξιόπιστης δημοτικής συγκοινωνίας, στην βελτίωση της βαδισιμότητας με την καλή συντήρηση και διαπλάτυνση των πεζοδρομίων. Τέλος αναφέρθηκε στην δημιουργία ενός έξυπνου ψηφιακού Δήμου φιλικού προς τον πολίτη.

Aπό την πλευρά του ο Γιάννης Πισιμίσης αναφέρθηκε στην στενή συνέργασία του με τον Τάσο Χρηστάκη και έκανε εκτενή αναφορά στο έργο του τόσο ως λειτουργός της εκπαίδευσης όσο και ως αυτοδιοικητικός. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας, τα οποία θα πρέπει, όπως είπε, να γίνουν αναπτυξιακά και αναφέρθηκε εκτενώς στα έργα υποδομών που είναι άμεση ανάγκη να υλοποιηθούν στα Βριλήσσια, όπως τα αντιπλημμυρικά έργα της συνοικίας Ολύμπου-Αναπαύσεως αλλά και των Δυτικών Βριλησσίων. Από το βήμα της εκδήλωσης ο κ. Πισιμίσης δεσμεύτηκε για μια αλλαγή νοοτροπίας και μια διοικητική ανασυγκρότηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί και διοικείται σήμερα ο Δήμος Βριλησσίων προκειμένου να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες. «Το αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι το επίπεδο της Καθαριότητας στην πόλη μας να έχει υποβαθμιστεί αλλά και το Πράσινο να απομειώνεται και να μην φροντίζεται όπως θα έπρεπε», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πισιμίσης.