News Ticker

Ο Μιχάλης Κοσμετάτος υποψήφιος με τον Γιάννη Πισιμίση

Μια ακόμα προσθήκη στον συνδυασμό «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια». Πρόκειται για τον έμπειρο και καταξιωμένο δημοσιογράφο του Οικονομικού και Επιχειρηματικού ρεπορτάζ Μιχάλη Κοσμετάτο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γιάννη Πισιμίση:

Η συνεργασία για τα Βριλήσσια της επόμενης πενταετίας διευρύνεται. Μέρα με τη μέρα βάζουμε τις βάσεις για μια μεγάλη κοινωνική συναίνεση, για μια ουσιαστική προγραμματική σύγκλιση, για να δώσουμε στην πόλη μας την ισχυρή προοπτική που της αξίζει.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη “συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια” θα είναι ο Μιχάλης Κοσμετάτος.

Ο Μιχάλης είναι δημοσιογράφος, με πορεία άνω των τριών δεκαετιών στο επάγγελμα και μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ) από το 1998 και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) από το 1993.

Εργάζεται σήμερα στο site Newmoney.gr και στην εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας DEAL news, καλύπτοντας το επιχειρηματικό ρεπορτάζ και παλαιότερα το αθλητικό, από πολύ νεαρή ηλικία – σχεδόν από τα μαθητικά του χρόνια.

Αρθρογραφεί στην εφημερίδα του Εμπορικού Συλλόγου Βριλησσίων «η Αγορά μας» αφιλοκερδώς, έχοντας θίξει κατά καιρούς ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της πόλη μας.

Έχει διατελέσει επικεφαλής δημοσιογραφικών τμημάτων, με αποστολές στο εξωτερικό, με ρεπορτάζ -άρθρα-έρευνες επί σειρά ετών στο ενεργητικό του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο (σε εφημερίδες/καθημερινές και εβδομαδιαίες, περιοδικά, διαδίκτυο, ραδιόφωνο, TV).

Σπούδασε εκτός από δημοσιογραφία και πληροφορική, ενώ, κατέχει δίπλωμα αγγλικής γλώσσας και μιλά επίσης την γαλλική.

Ζει με την οικογένειά του μόνιμα στα Βριλήσσια. Είναι κάτοικος του προαστίου μας συνολικά επί 30 περίπου χρόνια, σε δυο διαφορετικές περιόδους, από τα τέλη της δεκαετίας του ‘70 και μετά.

Υπήρξε αθλητής μπάσκετ της ομάδας του Α.Ο. Βριλησσίων και ως εκ τούτου ένα από τα θέματα τα οποία αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή, η δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών και η ώθηση των νέων παιδιών σε όλο των φάσμα των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ο Μιχάλης Κοσμετάτος διακρίνεται για το ήθος του, τη σοβαρότητά του και την πραγματικά ανιδιοτελή του διάθεση προσφοράς στα Βριλήσσια.

Μιχάλη σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!