News Ticker

Πισιμίσης από Άνω Βριλήσσια: “Στόχος μας η ισόρροπη ανάπτυξη ολόκληρης της πόλης”

Συγκέντρωση με συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποίησε σήμερα στα Άνω Βριλήσσια η δημοτική παράταξη “συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βριλησσίων, Γιάννη Πισιμίση.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τοπικών περιοδειών και συγκεντρώσεων που έχει εγκαινιάσει ο Γιάννης Πισιμίσης ο οποίος δηλώνει ότι η “Νέα Πνοή” θα φτάσει σε κάθε γειτονιά και σε κάθε πολίτη των Βριλησσίων, αφουγκραζόμενη όλα τα προβλήματα της πόλης μικρά και μεγάλα.

Ο Γιάννης Πισιμίσης αφού παρουσίασε τις προτάσεις και τις δράσεις της παράταξής του για τα Άνω Βριλήσσια αλλά και για το σύνολο της πόλης, συνομίλησε με πολλούς κατοίκους των Άνω Βριλησσίων ανταλλάσσοντας απόψεις, σκέψεις και ιδέες.

Πισιμίσης: “Τα Άνω Βριλήσσια βρίσκονται για πολλά χρόνια στο περιθώριο της αυτοδιοικητικής προσοχής του Δήμου

Κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής του ομιλίας, ο Γιάννης Πισιμίσης ανέπτυξε την πολιτική της “Νέας Πνοής” για μια ισόρροπη, δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη όλου του προαστίου. Παράλληλα, τόνισε τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα τόσο των Βριλησσίων όσο και ειδικότερα των Άνω Βριλησσίων και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συγκέντρωση στα Άνω Βριλήσσια, ο Γιάννης Πισμίσης μεταξύ άλλων τόνισε: “Συζητήσαμε, με ειλικρίνεια και σεβασμό με τους συμπολίτες μας, για όλα τα ζητήματα της περιοχής αλλά και συνολικά της πόλης μας. Τα Άνω Βριλήσσια είναι μια εξαιρετικά όμορφη περιοχή της πόλης με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Βρίσκεται όμως για πολλά χρόνια στο περιθώριο της αυτοδιοικητικής προσοχής του Δήμου μας. Εμείς μιλάμε για ισόρροπη ανάπτυξη του προαστίου μας, με έμφαση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητα του πολίτη. Τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών που λείπουν πολλά χρόνια τώρα, την ορθή διαχείριση και ενίσχυση του αστικού πρασίνου, την βελτίωση της βαδισιμότητας και του οδικού δικτύου, την ουσιαστική επαναλειτουργία με σύγχρονους όρους της Δημοτικής Συγκοινωνίας, τη σύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας και βεβαίως την αξιοποίηση των κοινόχρηστων χώρων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.”