News Ticker

Πισιμίσης: “Επικίνδυνες οι δηλώσεις Μανιατογιάννη για τους βανδαλισμούς στο ΤΥΠΕΤ”

Απαράδεκτες και επικίνδυνες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Δημάρχου Βριλησσίων Ξένου. Μανιατογιάννη για τους βανδαλισμούς στο πάρκο ΤΥΠΕΤ, ο επικεφαλής της “Νέας Πνοής για τα Βριλήσσια“, Γιάννης Πισιμίσης.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Πισιμίσης αναφέρει ότι οι δηλώσεις αυτές “στρέφονται ευθέως εναντίον του δημοσίου συμφέροντος, το οποίο εκ φύσεως έχει κοινωνικό χαρακτήρα και συνδέεται άμεσα με την έννομη τάξη“. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: “Στο τέλος να προτρέπουμε όποιον αισθάνεται πιεσμένος να τα κάνει “λαμπόγυαλο” εις βάρος όλων μας. Δυστυχώς τέτοιες δηλώσεις δεν είναι μόνο ασόβαρες, είναι και επικίνδυνες.”

Η ανακοίνωση του Γιάννη Πισιμίση:

Η δήλωση του Δημάρχου Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννη για τους σοβαρούς βανδαλισμούς στο κτίριο του πάρκου ΤΥΠΕΤ είναι εντελώς απαράδεκτη.

Οι βανδαλισμοί σε δημόσια περιουσία δεν μπορούν ποτέ να εξηγούνται ως “απόρροια πίεσης και θυμού” ή ακόμα χειρότερα να δικαιολογούνται με εκφράσεις όπως: “η πανδημία μας έχει επηρεάσει όλους και πολύ περισσότερο τα νέα παιδιά που νιώθουν εγκλωβισμένα σε μια κατάσταση που δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν”.

Είναι ανήκουστο ο κύριος θεσμικός εκπρόσωπος της πόλης μας να εκφράζει τέτοιου είδους απόψεις.

Τέτοιες δηλώσεις στρέφονται ευθέως εναντίον του δημοσίου συμφέροντος, το οποίο εκ φύσεως έχει κοινωνικό χαρακτήρα και συνδέεται άμεσα με την έννομη τάξη.

Στο τέλος να προτρέπουμε όποιον αισθάνεται πιεσμένος να τα κάνει “λαμπόγυαλο” εις βάρος όλων μας. Δυστυχώς τέτοιες δηλώσεις δεν είναι μόνο ασόβαρες, είναι και επικίνδυνες.

Η δήλωση του Ξ. Μανιατογιάννη μετά τους βανδαλισμούς:

Για τις ζημιές θα φροντίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να αποκατασταθούν σύντομα. Οι καιροί είναι δύσκολοι,  πιστεύω ότι τέτοιου είδους αντιδράσεις είναι απόρροια πίεσης και θυμού. Η πανδημία μας έχει επηρεάσει όλους και πολύ περισσότερο τα νέα παιδιά που νιώθουν εγκλωβισμένα σε μια κατάσταση που δύσκολα μπορούν να διαχειριστούν.

Άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια στο κτίριο του πάρκου ΤΥΠΕΤ
Έσπασαν επίσης και την κεντρική πόρτα του κτιρίου