News Ticker

Realnews: «Ανοιχτή στήριξη της ΝΔ σε υπ. Δήμαρχο στα Βριλήσσια»

Ρεπορτάζ για τα νέα πρόσωπα που θα λάβουν την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου φιλοξενεί η Realnews αλλά και το γνωστό site enikos.gr που αμφότερα ανήκουν στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης εφημερίδας, με πηγές υψηλόβαθμα στελέχη της Πειραιώς τα Βριλήσσια είναι ένας από τους Δήμους του Λεκανοπεδίου της Αττικής στους οποίους η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει ανοιχτά υποψήφιο Δήμαρχο και αυτός είναι ο Γιάννης Πισιμίσης και ο συνδυασμός του «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια»

Όπως άλλωστε αναφέρει το ρεπορτάζ: «Στα Βριλήσσια, ανοιχτή στήριξη θα δοθεί στον Γιάννη Πισιμίση».

Όπως προκύπτει, μόνο τυχαία δεν ήταν η συνάντηση που είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον Γιάννη Πισιμίση λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψήφιότητάς του για την Περιφέρεια Αττικής. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιάννης Πισιμίσης είναι ένας από τους πρώτους υποψηφίους Δημάρχους του Λεκανοπεδίου που συνάντησε άμεσα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως σημειώνουν άλλωστε και συνεργάτες του Γιάννη Πισιμίση η στενή συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας Αττικής μπορεί να αποφέρει απτά αποτέλεσματα και να προωθήσει επιτέλους τα έργα που πρέπει να γίνουν την επόμενη πενταετία στα Βριλήσσια.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ της Realnews