News Ticker

SmartVille: Ψηφιακοί λογαριασμοί ύδρευσης μέσω της νέας εφαρμογής του Δήμου Βριλησσίων

Mε τη νέα έξυπνη εφαρμογή SmartVille που έχει ενεργοποιήσει ο Δήμος Βριλησσίων οι συμπολίτες μας μπορούν να λαμβάνουν και να εξοφλούν ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς της ύδρευσης. 

Η χρήση του SmartVille αφορά όλους τους καταναλωτές που διατηρούν ενεργή παροχή νερού στο Δήμο Βριλησσίων, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους. Η εφαρμογή παρέχεται εντελώς δωρεάν για κινητές συσκευές Android και iOS μέσω Google Play και App Store αντίστοιχα, αλλά και σε web εφαρμογή μέσω της ιστοσελίδας my.smartville.gr

Το SmartVille προσφέρει ευελιξία στον χρήστη, καθώς από μία μόνο εφαρμογή να εξοφλεί ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς του εύκολα και με ασφάλεια, εξοικονομώντας χρόνο και προστατεύοντας το περιβάλλον, επιλέγοντας να μην λαμβάνει πλέον τυπωμένο τον λογαριασμό του. Επιπλέον, όσοι χρήστες διαθέτουν ψηφιακούς υδρομετρητές μπορούν να ελέγχουν με ένα κλικ τις καταναλώσεις νερού και να υποβάλλουν αναφορές τυχόν προβλημάτων υδροδότησης.

Διάκριση του Δήμου Βριλησσίων στα Smart Cities Αwards

Για την παροχή της νέας αυτής ψηφιακής εφαρμογής στους συμπολίτες μας ο Δήμος Βριλησσίων διακρίθηκε στο πλαίσιο των «Smart Cities Awards» που έχουν ως στόχο την αναγνώριση και επιβράβευση σημαντικών δράσεων και πρωτοβουλιών που προωθούν την ανάπτυξη των «Έξυπνων Πόλεων» στην Ελλάδα. Το βραβείο απονεμήθηκε στον Αντιδήμαρχο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Καινοτομίας Αδάμ Ασημακόπουλος από τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας Τάσο Γαϊτάνη.

vraveio