News Ticker

Στο πλευρό του Γιάννη Πισιμίση ο Τάκης Οικονόμου

Mια ακόμη σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο του ανακοίνωσε ο επικεφάλης της παράταξης «Νέα Πνοή» Γιάννης Πισιμίσης. Πρόκειται για τον γνωστό Βριλησσιώτη οικονομολόγο, Τάκη Οικονόμου, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα ως στέλεχος και σύμβουλος διοίκησης επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα είναι γνώστης των ζητημάτων που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πισιμίσης ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Η συμμετοχή των συμπολιτών μας για την διεκδίκηση μιας ισχυρής προοπτικής για τα Βριλήσσια, είναι για εμάς η βασικότερη κοινωνική και αυτοδιοικητική προϋπόθεση για την επίτευξη των στόχων μας. Η απόφαση του Τάκη Οικονόμου να αποτελέσει ενεργό μέλος της προσπάθειας αυτής, προσθέτει ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην παράταξή μας και αποτελεί, για όλους μας και για εμένα προσωπικά, ιδιαίτερη χαρά και τιμή.

Ο Τάκης Οικονόμου διακρίνεται για τον δυναμισμό του, την επιστημονική του κατάρτιση, την εξαιρετικά καλή γνώση των ζητημάτων που αφορούν την αυτοδιοίκηση αλλά και ειδικότερα τον Δήμο Βριλησσίων. Οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στα χρηματοοικονομικά και τη στρατηγική διοίκηση, με πολυετή εμπειρία ως στέλεχος και σύμβουλος διοίκησης επιχειρήσεων. Έχει διδάξει σαν επισκέπτης καθηγητής στο ΑΤΕΙ Χαλκίδας με αντικείμενο τα χρηματοοικονομικά και τη λογιστική. Πατέρας τριών παιδιών, άνθρωπος ανιδιοτελής και με υψηλό ηθικό αισθητήριο. Στελεχώνει την προσπάθειά μας, γεμίζοντας μας με δύναμη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση»