News Ticker

Θανάσης Μπέλτσος: «Οι εργολάβοι επιχειρούν να τσιμεντοποιήσουν το γήπεδο του Κενταύρου»

Την οργισμένη αντίδραση του Κενταύρου προκάλεσε η κίνηση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Βριλησσίων να σφραγιστεί το γήπεδο ως ακατάλληλο. Όπως υποστηρίζει ο Αναπληρωτής Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και μέλος του ΔΣ του Κενταύρου, Θανάσης Μπέλτσος, η κίνηση αυτή έγινε εν αγνοία του Δημάρχου με τρόπο παράνομο και κατονομάζει τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου ως τον υπεύθυνο. Ο κ. Μπέλτσος θεωρεί πως τα εργολαβικά συμφέροντα έχουν βάλει σε πλήρη εφαρμογή σχέδιο για τσιμεντοποίηση του χώρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μπέλτσου η οποία μας εστάλη και τη δημοσιεύουμε:

Ποιος διοικεί τον Δήμο Βριλησσίων;

Η διαπλοκή στην πόλη μας έχει ονοματεπώνυμο. Διακαιώθηκαν δυστυχώς οι καταγγελίες μου εδώ και ένα χρόνο , ότι πίσω από το κυνηγητό που υπέστει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κένταυρος βρίσκονται τοπικά εργολαβικά συμφέροντα που επιδιώκουν να τσιμεντοποιήσουν ένα ακόμη ελεύθερο χώρο στα Βριλήσσια. Αφού δώσαμε την μάχη να ξεπεραστούν με την περιφέρεια τα όποια ζητήματα αδειοδότησης ,αφού μετά και από δική μας προσπάθεια και του Δήμου λύθηκε η μίσθωση με τον επιχειρηματία στο χώρο της Μητροπούλου και Καλλανιώτου ήρθαν με πραξικοπηματική και παράνομη πράξη οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βριλησσίων σήμερα να σφραγίσουν τον χώρο ως ακατάλληλο.

Η εντολή εδώθει εν αγνοία της Δημοτικής Αρχής παρανόμως , μιας και μόνο αυτή δικαιούται να πράξει κάτι τέτοιο και η εντολή αυτή εδώθει από τον ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟ. Ήταν κοινό μυστικό στα Βριλησσιώτικα στέκια ότι οι εργολάβοι των Βριλησσίων θα δώσουν την μάχη να καταλάβουν τον χώρο που σήμερα αθλούνται 400 παιδιά και μετά την αλλαγή καθεστώτος θα μπορέσουν και οι δημότες να δραστηριοποιηθούν μέσω του Αθλητικού Οργανισμού στον χώρο. Αυτό για τα εργολαβικά κοράκια δεν είναι αποδεκτό μιας και χάνουν την υπεργολαβία . Η παρανομία του Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών αποδεικνύει την σκοπιμότητα και το μαύρο παρασκήνιο.

Ως Βριλησσιώτης , ως πατέρας αθλητή του Κενταύρου αλλά και ως Αν. Γραμματέας του συγκυβερώντος κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θυμίζω ότι η εποχή των εργολάβων και των λαμογιών πέρασε ανεπιστρεπτεί και θα οδηγηθούν οι κάθε λογής νταβατζήδες στην Δικαιοσύνη για πράξεις αυθαίρετες κια έκνομες.. Προσωπικά δεν θα ανεχτώ στην Πόλη μου οποιαδήποτε εκτροπή δημόσιου λειτουργού ή υπαλλήλου και προτίθεμαι άμεσα να κινήσω τις νόμιμες διαδικασίες να διευρενηθεί η παράνομη ενέργεια των υπηρεσιών αλλά και να ζητηθεί πλήρης έλεγχος των αποφασέων των δημοτικών αρχών και των υπηρεσιών τους τα τελευταία 20 χρόνια της παντοκρατορίας Μαρτιγόπουλου και των περί αυτών. 

Καλώ τον Δήμαρχο Βριλησσίων που πιστεύω ακράδαντα ότι δεν επιθυμεί την τσιμεντοποίηση του χώρου να διατάξει ΕΔΕ για την υπέρβαση καθήκοντος του Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών προστατεύοντας το δικό του κύρος αλλά και τα συμφέροντα των δημοτών. Την πόλη την διοικεί η δημοτική αρχή και οι δημότες .Η μονιμότητα του δημοσίου αν δίνει θράσος σε κάποιους, θα προσγειωθούν ανώμαλα.

Ακόμη και αν από πίσω κρύβονται και πολιτικές σκοπιμότητες θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα να ενημερωθεί η κοινωνία των Βριλησσίων. Οι συμμορίες είναι απέναντι. Θέλετε πόλεμο θα τον έχετε και επειδή εμείς είμαστε πεντακάθαροι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να σκαλίσουμε τις δικές σας πράξεις και αποφάσεις. Η λειτουργία του αθλητικού κέντρου συνεχίζεται κανονικά.