News Ticker

Τζάμπολ Αγάπης στο Κλειστό των Βριλησσίων το Σάββατο 25 Μαΐου

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Βριλήσσια» διοργανώνει σε συνεργασία με το «Τζάμπολ Αγάπης», μία ανοιχτή προπόνηση συμπερίληψης. Ο αθλητισμός μπορεί και ενώνει όλους τους ανθρώπους στον ίδιο σκοπό και ο Γ.Σ. Βριλησσίων προετοιμάζει με την υποστήριξη του Δήμου Βριλησσίων μια δράση καλαθοσφαίρισης.

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Βριλησσίων στις 11:00 το πρωί, υποδεχόμαστε το «Τζάμπολ Αγάπης» που ιδρύθηκε από τον προπονητή Ιωάννη Τσουμπρή με την έμπνευση του γιου του Μιχάλη ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας του μπάσκετ για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής, το οποίο ξεκίνησε το 2016.

Τη φετινή όγδοη περίοδο της πορείας του, το πρόγραμμα αυτό ξεπέρασε τους 300 αθλητές και αθλήτριες, με τμήματα διδασκαλίας στην Αττική, στην Κόρινθο, στη Λακωνία, στη Θεσσαλονίκη και στις Κυκλάδες.

Οι αθλητές και οι προπονητές του Γ.Σ. Βριλήσσια μαζί με αθλητές και αθλήτριες της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στον Δήμο μας μια ανοιχτή προπόνηση συμπερίληψης στην καλαθοσφαίριση. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ «Κρίκος» του Δήμου Βριλησσίων.

Με τη φιλοσοφία του «Τζάμπολ Αγάπης», ότι «Μία Μπάλα του Μπάσκετ Ενώνει Όλα τα Παιδιά», σας προσκαλούμε να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων, όλα τα σχολεία και όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Βριλησσίων, να αγκαλιάσουν τη δράση μας.

Μαζί μας θα βρεθούν γνωστοί αθλητές, παλαίμαχοι και προπονητές καθώς και ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών οργάνων σώματος «Н Αλληλεγγύη»