News Ticker

Βριλήσσια: 100% επιτυχία για τους μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Diploma”

Το απόλυτο άγγιξε το ποσοστό της επιτυχίας στις εξετάσεις για τα διπλώματα ξένων γλωσσών στο φροντιστήριο Diploma. Με ποσοστό επιτυχόντων 100% ξεκινά μια ακόμα χρονιά για το κέντρο εκμάθησης ξένων γλωσσών και πληροφορικής της πόλης μας.

To Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Diploma” με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκμάθησης ξένων γλωσσών (Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά) είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-21:00 για τις επανεγγραφές και τις εγγραφές των μαθητών που θέλουν να μάθουν μια ξένη γλώσσα σε ένα κέντρο που σημειώνει υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις βαθμίδες των εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την προετοιμασία των μαθητών για εξετάσεις ECPE (“ProficiencyMichigan”), CPE ( “Cambridge Proficiency”) IELTS καθώς και σε όλα τα αναγνωρισμένα πτυχία Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών και Ισπανικών

Στο φροντιστήριο “Diploma” που εδρεύει στην οδό Ολύμπου 64 και Αλφειού υπάρχουν τμήματα για παιδιά από 4 ετών μέχρι τμήματα ενηλίκων.

Η οργάνωση και οι πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας συμβάλλουν στην άριστη εκμάθηση της ξένης γλώσσας μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Έμπειροι καθηγητές ασχολούνται με κάθε μαθητή σε προσωπικό επίπεδο ενθαρρύνοντας τα παιδιά να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους και να μάθουν επικοινωνούν άνετα στις ξένες γλώσσες.

Η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου, Μαρία Μπουρτσουκλή που έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία και Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πέρα από την άριστη γνώση των ξένων γλωσσών δίνει έμφαση στη διαδικασία της μάθησης με σκοπό η ξένη γλώσσα να αγαπηθεί από τους μαθητές ώστε να την κάνουν δεύτερη γλώσσα τους.

Εκσυγχρονίζοντας τις υπηρεσίες τους και ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις αναβαθμίζουν την εκπαίδευση με διαδραστικά μαθήματα και online διδασκαλίες.

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «Diploma» Ολύμπου 64 & Αλφειού, 15235 Βριλήσσια
Τηλ: 210 8031479

Ε-mail: diplomaschool1@gmail.com
Facebook:diplomaschool