News Ticker

Βριλήσσια: Δερμάτινα κολάρα για σκύλους σε όλο τον κόσμο!

Είναι το βασικό αξεσουάρ για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Μια επιχείρηση με έδρα τα Βριλήσσια κατασκευάζει 100% χειροποίητα δερμάτινα κολάρα και ταξιδεύει μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Για τον Δημήτρη Θεοχάρη η αγάπη για τα ζωά έγινε τρόπος ζωής. Με σπουδές Πληροφορικής στις Ηνωμένες Πολιτείες εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε μεγάλες εταιρείες. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως, έκανε την μεγάλη του αγάπη επάγγελμα και κατασκευάζει χειροποίητα δερμάτινα κολάρα για τους πελάτες του από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η ιδέα να ασχοληθεί με το αντικείμενο προέκυψε όταν χρειάστηκε ένα δερμάτινο κολάρο για τον δικό του σκύλο. Κάπως έτσι ένα χόμπυ κατέληξε να γίνει ένα άκρως επιτυχημένο e-shop για το πρώην στέλεχος μεγάλων εταιρειών.

Οι περισσότεροι πελάτες του Leather For Pets προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ αλλά και την Ευρώπη. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μετρήσουν τον λαιμό του σκύλου τους, σύμφωνα με τις οδηγίες του Leather for Pets.com από εκεί και πέρα παραλαμβάνουν το προϊόν και μάλιστα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, ο Δημήτρης έχει ανεβάσει βίντεο στα οποία μπορεί κάποιος να δει όλα τα στάδια κατασκευής του κολάρου, από την επεξεργασία του ακατέργαστου δέρματος μέχρι αυτό να πάρει την τελική μορφή του.

Oι περισσότεροι θέλουν ένα ξεχωριστό κολάρο δουλεμένο στο χέρι για τον αγαπημένο τους σκύλο ή την γάτα.

Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι μια εβδομάδα για ένα κολάρο και οι τιμές κυμαίνονται από 50 έως 150 ευρώ.

Σύντομα μάλιστα αναμένεται να έχει και το δικό του ατελιέ στα Βριλήσσια, για “Sur Mesure” κολάρα…