News Ticker

Βριλήσσια: Δήμαρχος με ποσοστό ρεκόρ ο Γιάννης Πισιμίσης

Μια εμφατική νίκη ιστορικών διαστάσεων με ποσοστό 54,76% πέτυχε ο Γιάννης Πισιμίσης και ο συνδυασμός του «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια».

Πρόκειται για την πρώτη φορά που κάποιος υποψήφιος κερδίζει την αναμέτρηση στα Βριλήσσια με τέτοιο ποσοστό από τον πρώτο γύρο.

Είναι ξεκαθάρο πως οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τον Γιάννη Πισιμίση και το πρόγραμμά του στο οποίο προέταξε την ανάταξη της Καθαριότητας, την ενίσχυση του πρασίνου χαρακτήρα της πόλης μας, την αποκατάσταση του οδικού δικτύου και της βαδισιμότητας, αλλά και την δημιουργία των απαραίτητων υποδομών που λείπουν από τα Βριλήσσια.

Με παρακαταθήκη το μεγάλο αυτό ποσοστό ο Γιάννης Πισιμίσης έχει λάβει μια ισχυρή κοινωνική και δημοκρατική νομιμοποίηση προκειμένου, από την 1/1/2024 που αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του. Oι προσδοκίες των πολιτών είναι μεγάλες και εκείνος πλέον φέρει την βαριά ευθύνη να ανταποκριθεί σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Δήμαρχος Κώστας Βαφειάδης, ο επικεφαλής της «Δράσης» Γιάννης Τσούτσιας, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βριλήσσια Πορεία Ευθύνης» Βούλα Αρσένη, αλλά και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλης Αρχιμανδρίτης επικοινώνησαν δια ζώσης ή τηλεφωνικά με τον εκλεγμένο δήμαρχο προκειμένου να τον συγχαρούν για το εκλογικό αποτέλεσμα και να του ευχηθούν καλή και δημιουργική θητεία.