News Ticker

Βριλήσσια: Έφυγε από τη ζωή η Ζωή Κουβαρά

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί Τρίτης 16/5, σε ηλικία 77 ετών, η πρώην Αντιδήμαρχος Βριλησσίων, Ζωή Κουβαρά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο 17/5 στις 16.00 στο Ι.Ν. Αναλήψεως στα Βριλήσσια.

Η Ζωή Κουβαρά είχε διατελέσει επί σειρά ετών Δημοτική Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, βάζοντας τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη των δομών κοινωνικής πολιτικής του Δήμου. Η είδηση του θανάτου της, δημιουργεί αισθήματα βαθιάς θλίψης στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους δημότες των Βριλησσίων οι οποίοι την εξέλεγαν στις πρώτες θέσεις προτίμησης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είχε αγωνιστεί στην αυτοδιοικητική της διαδρομή για την βελτίωση και ανάπτυξη μιας σειράς κοινωνικών δομών της πόλης, όπως του ΚΑΠΗ, των Παιδικών Σταθμών, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Ιατρείου κ.α.

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια εξέφρασε με ανάρτησή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης.

Η ανάρτηση του Γ. Πισιμίση:

Με θλίψη πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί την απώλεια της πρώην Αντιδημάρχου Βριλησσίων, Ζωής Κουβαρά. Μιας γυναίκας που υπηρέτησε επί σειρά ετών τα Βριλήσσια και η οποία με αφοσίωση προσέφερε σημαντικό έργο, ιδίως στον κρίσιμο τομέα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας. Οι συμπολίτες μας, αναγνωρίζοντας το έργο της και τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο που την διακατείχαν, την εξέλεγαν στις πρώτες θέσεις προτίμησης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε ο πρώην Υπουργός και πρώην Δήμαρχος Α. Ντινόπουλος:

Η απώλεια της Ζωής Κουβαρά βυθίζει σε θλίψη όλη την κοινωνία των Βριλησσίων, αλλά και τους εκατοντάδες ανθρώπους που την αγάπησαν για την ευαισθησία, το ήθος , αλλά και τον δυναμισμό της. Μέχρι την τελευταία ώρα ήταν αγωνίστρια για τις πολιτικές πεποιθήσεις αλλά και για τις ανθρώπινες αξίες στις οποίες ήταν προσηλωμένη. Θα την θυμόμαστε ως την γυναίκα που ήξερε πάνω από όλα να δίνει απλόχερα την αγάπη της”