News Ticker

Βριλήσσια: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Τριανταφύλλου

Έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο ο δημοσιογράφος και διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας “Realnews” Βασίλης Τριανταφύλλου, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου υπηρέτησε για περισσότερα από 35 χρόνια τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια. Βρισκόταν στην ηγετική ομάδα της εφημερίδας, “Realnews”,  από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της.

O συμπολίτης μας δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος γράφει για τον Βασίλη Τριανταφύλλου:

«Ο Βασίλης ήταν ένας δικός μας άνθρωπος. “Παιδί των Βριλησσίων” μια ζωή, καθώς τον θυμάμαι πάντα να ζει σ’ αυτή την πόλη, τόσο με την πατρική του οικογένεια, όσο και με αυτήν που δημιούργησε με τη Γκέλυ και το μονάκριβο γιο τους τον Άρη.

35 τόσα χρόνια με πάθος, ήθος, αξιοπρέπεια, ευγένεια και χαμηλούς τόνους, υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία. Μου έρχονται στον νου τα πολλά επαγγελματικά χρόνια του στην Ημερησία  και στη Real News, στην οποία από την πρώτη ημέρα έως και εχθές, υπήρξε ο διευθυντής έκδοσης της μεγάλης αυτής Κυριακάτικης εφημερίδας του Νίκου Χατζηνικολάου, του οποίου υπήρξε στενός συνεργάτης.

Επίσης, ανακαλώ στη μνήμη μου και αναπολώ με νοσταλγία και την τοπική προσπάθεια που έκανε ο Βασίλης, στην αρχή της καριέρας του, με τις “30 ημέρες” στην πόλη μας. Μια μηνιαία εξαιρετική, για την εποχή της, τοπική μας εφημερίδα, που υπηρέτησε τα Βριλήσσια.

Όμως, ο Βασίλης μας, αγαπούσε τόσο πολύ αυτή την πόλη, που παρά την χαμηλών τόνων παρουσία του και τη φυσική ανθρώπινη συστολή του, έθεσε επανειλημμένα υποψηφιότητα με το συνδυασμό του τέως Δημάρχου Βριλησσίων Σταμάτη Λώλα, με σκοπό να υπηρετήσει τα κοινά της.

Μάλιστα στη δημαρχιακή περίοδο 1999 – 2002 υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης του Σ. Λώλα και μαζί χάραξαν έναν σπουδαίο και πρωτοποριακό σχεδιασμό για τον τόπο μας.

Σήμερα, τον αποχαιρετούμε με όλη μας την αγάπη, το μεγαλύτερο σεβασμό μας, αλλά και με αληθινή οδύνη και θλίψη.

Προσευχόμαστε ο Θεός να τον αναπαύσει, γιατί πολύ ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο ένα χρόνο και να δώσει κουράγιο και δύναμη στην πολυαγαπημένη μας Γκέλυ και στο μονάκριβό τους Άρη. Καθώς στους ηλικιωμένους γονείς του και στην οικογένεια της αδελφής του.

Καλό κατευόδιο»

H ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον Βασίλη Τριανταφύλλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Βασίλη Τριανταφύλλου, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 60 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Βασίλη Τριανταφύλλου, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 60 ετών.

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου γεννήθηκε στη Ναύπακτο το 1961. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές, φοίτησε σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία το 1987 στην ημερήσια εφημερίδα «24 ΩΡΕΣ» και έως το 1994 συνέχισε στην «ΕΞΟΡΜΗΣΗ» και στον «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ» στο επαρχιακό ρεπορτάζ και στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ», ως ελεύθερος ρεπόρτερ. Παράλληλα, εργάστηκε στους Ρ/Σ «ΚΥΚΛΟΣ» και «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» ως υπεύθυνος δημοσιογραφικών ζωνών και ως υπεύθυνος δημοσιογραφικού τμήματος στον Τ/Σ «SEVEN X». Εργάστηκε, επίσης, σε τηλεοπτικά περιοδικά, όπως και σε περιοδικά ποικίλης ύλης, ενώ, από το 1994 κι έπειτα, βρίσκεται στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», ως συντάκτης ύλης. Τέλος, υπήρξε μέλος της ιδρυτικής ομάδας της εφημερίδας «REAL NEWS», από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της, και διετέλεσε διευθυντής εκδόσεως έως το τέλος του βίου του.

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου εργάστηκε για 35 χρόνια με ήθος και ευσυνειδησία, συνδυάζοντας την επαγγελματική υπευθυνότητα με τη συναδελφικότητα. Άνθρωπος σεμνός και ευγενικός, εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά, κερδίζοντας την αποδοχή των συναδέλφων με την επαγγελματική του επάρκεια και τον ευγενικό του χαρακτήρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους φίλους του αγαπητού συναδέλφου.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Βασίλη Τριανταφύλλου θα ψαλεί αύριο  Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 στις 3.00 μ.μ., στον Ι.Ν. της Αναλήψεως στα Βριλήσσια.