News Ticker

Βριλήσσια: Ο Βασίλης Κουτσιώρης υποψήφιος με τον Γ. Πισιμίση

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη “συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια” θα είναι ο Βασίλης Κουτσιώρης. Την υποψηφιότητα του κ. Κουτσιώρη ανακοίνωσε πριν λίγο με σχετική του ανάρτηση ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Πισιμίσης.

Ποιος είναι ο Βασίλης Κουτσιώρης

Ο Βασίλης Κουτσιώρης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με την οικογένεια του στα Βριλήσσια. Αφού αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Βριλησσίων, σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire στην Αγγλία και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο London City University.

Από τις θέσεις ευθύνης που έχει εργαστεί, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στα θέματα Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα:

Από το 2015 μέχρι και σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής του «Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη» (ΔΕΠΑΝ), του μεγαλύτερου και συνεχώς αναπτυσσόμενου Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με μέλη περισσότερους από 130 Δήμους και Περιφέρειες.

Χάρις στην έντονη δραστηριότητα, που έχει αναπτύξει μέσα από τη διεύθυνση του ΔΕΠΑΝ, πέτυχε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και δράσεων τόσο σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και σε επίπεδο Κεντρικής Κυβέρνησης.

Πριν αναλάβει την διεύθυνση του ΔΕΠΑΝ, ο Βασίλης Κουτσιώρης είχε διατελέσει Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχων και Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε).

Είναι γιος του αείμνηστου Ευάγγελου Κουτσιώρη ο οποίος υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος στην πόλη.