News Ticker

Βριλήσσια: Ορκίστηκε Δημ. Σύμβουλος η Ελευθερία Βλάχου

Ρεπορτάζ: Λαμπρινή-Λίλη Τζίμα

Δημoτική Σύμβουλος Βριλησσίων ορκίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελευθερία Βλάχου. Η Ελευθερία Βλάχου αντικαθιστά τον Αργύρη Ντινόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο αποχορώντας παράλληλα, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε από τα κοινά των Βριλησσίων.

Η Ελευθερία Βλάχου ήταν πρώτη επιλαχούσα από τον συνδυασμό του κ. Ντινόπουλου το 2019 και από σήμερα είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας. Η Ελευθερία Βλάχου ήδη έχει ανακοινώσει πως στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι υποψήφια Δημ. Σύμβουλος με τον συνδυασμό «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» του υπ. Δημάρχου Γιάννη Πισιμίση.

Η Ελευθερία Βλάχου με τον υπ. Δήμαρχο Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση

Η Ελευθερία Βλάχου είναι Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός απόφοιτη της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει σπουδές στον τομέα Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στα Βριλήσσια, έχει αποφοιτήσει από το 2ο ΓΕΛ Βριλησσίων και μιλά δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γαλλικά. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει επιδείξει πλούσια πολιτική, κοινωνική και αυτοδιοικητική δραστηριότητα. Στις δημοτικές εκλογές του 2019, κατεβαίνοντας για πρώτη φορά υποψήφια, είχε εκλεγεί 1η επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλος και συμμετείχε στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Βριλησσίων. Επίσης, είναι εκλεγμένο μέλος στο 5μελες Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Βριλησσίων. Ήδη από την εφηβική της ηλικία ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα στα κοινά του Δήμου συμμετέχοντας σε περιβαλλοντικά προγράμματα, σε πολλές εθελοντικές ομάδες αλλά και σε προγράμματα πολιτισμού. Η ίδια δίνει μεγάλη έμφαση στον πολιτιστικό τομέα και στις τέχνες του χορού και της μουσικής.