News Ticker

Βριλήσσια: Ρεύματος διακοπές… στο ίδιο έργο θεατές

Γράφει η Λαμπρινή Λίλη Τζίμα

Άλλη μια διακοπή της ηλεκτροδότησης σημειώθηκε στα Βριλήσσια τη νύχτα που πέρασε. Πρόκειται για μια κατάσταση που δυστυχώς τείνει να γίνει συνήθεια για τους κατοίκους της πόλης μας. Διακοπές ρεύματος πολύωρες ή μη συμβαίνουν ολοένα και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα και μάλιστα σε ημέρες που αυτές δεν δικαιολογούνται λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, ακραίας ζέστης ή χιονοπτώσεων τον χειμώνα.

Οι πολίτες των Βριλησσίων γίνονται κάθε φορά θεατές στο ίδιο έργο. Πληρώνουν και μάλιστα ακριβά για ένα αγαθό, το οποίο στερούνται κάθε τρεις και λίγο. Δεν είναι μόνο το ζήτημα της ταλαιπωρίας για τους κατοίκους. Για κάποιους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας μια διακοπή της ηλεκτροδότησης μπορεί να ισοδυναμεί με εφιάλτη, αλλά και οι καταστηματάρχες διατρέχουν τον κίνδυνο αλλοίωσης των προϊόντων εκείνων που απαιτείται να συντηρούνται στα ψυγεία.

Οι βλάβες είναι όλο και συχνότερες και εύλογα διερωτάται κάποιος αν όλα αυτά συμβαίνουν στα Βριλήσσια της Αττικής, τι μπορεί να συμβαίνει σε περιοχές της περιφέρειας;

Ο ΔΕΔΔΗΕ οφείλει να απαντήσει για τους λόγους που οδηγούν ολοένα και πιο συχνά σε διακοπές της ηλεκτροδότησης στα Βριλήσσια, γιατί μέχρι σήμερα οι απαντήσεις που έχουμε λάβει είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς.