News Ticker

Βριλήσσια: Στην Καθαριότητα για συνάντηση με τους εργαζομένους ο Γιάννης Πισιμίσης

Στην Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βριλησσίων βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης και συνομίλησε με τους εργαζομένους για τα προβλήματα που αντιμετώπιζουν καθημερινά αλλά και την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί στην πόλη με τα παράπονα των δημοτών να είναι έντονα.

Τον Γιάννη Πισιμίση συνόδευε ο υπ. Δημ. Σύμβουλος Τάσος Καρέλλας. Η συνάντηση ήταν ιδιαιίτερα εποικοδομητική με τον εργαζομένους να ενημερώνουν τους Πισιμίση και Καρέλλα για όλα τα σημαντικά ζητήματα. Στόχος άλλωστε της Νέας Πνοής είναι η ανάταξη στον τομέα της Καθαριότητας προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

Μετά τη συνάντηση ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Καρέλλας έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

O Τάσος Καρέλλας

Σήμερα είχαμε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση με τα στελέχη της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βριλησσίων. Τα προβλήματα πολλά και σημαντικά. Ωστόσο με τον Γιάννη Πισιμίση και όλη την ομάδα της “Νέας Πνοής” είμαστε αποφασισμένοι, όχι μόνο να δώσουμε λύσεις, αλλά να ανατάξουμε πλήρως την καθαριότητα στα Βριλήσσια και να δώσουμε μια εντελώς διαφορετική ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη να οικοδομήσουμε μια νέα προοπτική στα Βριλήσσια σε όλα τα επίπεδα“.