News Ticker

Βριλήσσια: Στις φυλακές Γρεβενών ο 49χρονος κομμωτής-Απαντήσεις στα ευρήματα αναζητούν οι αρχές

Τον δρόμο για τις φυλακές Γρεβενών πήρε το πρωί της Δευτέρας ο 49χρονος κομμωτής που είχε εγκαταστήσει κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του αλλά και στο σπίτι όπου διέμενε με την εν διαστάσει σύζυγό του και τις κόρες της.

0 49χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μέχρι την διεξαγωγή της δίκης του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως.

Στα ευρήματα από το κομμωτήριο και το σπίτι όπου διέμενε ο κομμωτής στρέφεται το ενδιαφέρον των αρχών. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βριλησσίων κατέσχεσαν 4 κάμερες, δύο laptop, δύο σκληρούς δίσκους, έξι κινητά τηλέφωνα, ένα smartwatch, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και μικροποσότητα κοκαϊνης.

Τα ψηφιακά μέσα αναμένεται εντός της εβδομάδας να αποσταλλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διασπιστωθεί εάν το υλικό από τις τουαλέτες διακινείτο στο διαδίκτυο.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βριλησσίων αναζήτησαν υλικό από γειτονικές κάμερες ασφαλείας σε σπίτι και κομμωτήριο. Στόχος τους ήταν να εντοπίσουν το άτομο στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κομμωτής έδινε συχνά «στικάκια με μουσική». Για το πρόσωπο αυτό έχει μιλήσει άλλωστε και η εν διαστάσει σύζυγός του, χωρίς όμως να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες που θα οδηγούσαν στην ταυτότητά του. Οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν αξιοποιήσιμο υλικό προς την κατεύθυνση αυτή από τις κάμερες ασφαλείας και πλέον στο πλαίσιο της ανάκρισης θα επιχειρηθεί να αξιοποιηθούν μαρτυρικές καταθέσεις που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου.